AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 14.8.2022

Honka-maalivahti Maksim Rudakov kiittelee: "Teemme tällä hetkellä joukkueena huipputyötä"

Honka-maalivahti Maksim Rudakov kiittelee: "Teemme tällä hetkellä joukkueena huipputyötä"

Maksim Rudakov on Hongan viimeinen lukko. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka esitti jälleen yhden vahvan peliesityksen, kun se kaatoi lauantaina Ilveksen Tampereen Ratinassa 4-0 lukemin.

Honka hallitsi ottelua ja pääsi jo avausjaksolla myös miesylivoimalle ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen.

– Tärkein asia oli se, että pelasimme omalla pelityylillämme. Tässä ottelussa oli kuumat olosuhteet. Meidän piti laittaa painetta pallonmenetysten jälkeen vastustajaan ympäri kenttää ja toisaalta kontrolloida palloa ja pakottaa Ilves kuluttamaan energiaansa. Ottelu oli meillä kontrollissa, Hongan maalivahti Maksim Rudakov totesi.

Nollapeli oli Hongalle ja Rudakoville jo kahdeksas Veikkausliigassa tällä kaudella.

– Puolustaminen alkaa hyökkääjistä ja päättyy maalivahtiin tolppien välissä. Koko joukkue tekee töitä sen eteen, että vastustajan maalisarakkeessa säilyy nolla. Teemme tällä hetkellä joukkueena huipputyötä ja toivon, että jatkamme samalla hengellä, Rudakov sanoi.

Voitolla Honka nousi ainakin hetkeksi Veikkausliigan kärkipaikalle. Se on tasapisteissä KuPS:n ja HJK:n kanssa. Honka ja HJK ovat pelanneet kahdeksantoista ottelua, KuPS kohtaa sunnuntaina IFK Mariehamnin. Kärkipaikka saattaa siis vaihtua jo pian, mutta joka tapauksessa kärkitaisto jatkuu erittäin tiukkana.

– Pysymme rauhallisina ja uskomme itseemme ja siihen mitä teemme kentällä. Etenemme peli kerrallaan ja uskomme tehtäväämme. Haluan lähettää myös kiitokset kannattajillemme, jotka tukevat meitä niin Tapiolassa kuin vieraissakin.

- Nähdään tulevissakin otteluissa!

Lisää uutisia