AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2022

Grau jäi kaipaamaan voittoa – ”Laitoimme kaikki peliin”

Grau jäi kaipaamaan voittoa – ”Laitoimme kaikki peliin”

Miguel Grau kiitteli pelaajiensa panosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter pelasi lauantaina 1-1-tasapelin VPS:aa vastaan. FC Interin päävalmentaja Miguel Graun mukaan ainoa joka jäi puuttumaan, oli tulos.

Miguel Grau myönsi ottelun alun olleen Interiltä liian huono. Toisen puoliajan esityksen jälkeen Grau kuitenkin totesi olleensa ylpeä pelaajistaan, vaikka voittomaali jäikin tekemättä.

– Minusta ensimmäisellä kympillä meidän olisi pitänyt pystyä parempaan. Annoimme heille kaksi maalipaikkaa, vaikka tiesimme heidän hyökkäävän juuri sillä tavalla. Meidän täytyy välttää sellaista ja pelaajat kyllä tiesivät siinä vaiheessa, ettei tilanne ollut kunnossa. Sen jälkeen jo ensimmäisellä puoliajalla loimme enemmän paikkoja.

– Sitten toisella puoliajalla olisimme ansainneet enemmän. Laitoimme "all in" ja jo ennen punaista korttia lähdimme pelaamaan voitosta. Laitoimme kaikki peliin ja en voi sanoa siitä pelaajilleni mitään, sillä he pelasivat todella hyvin ja todella laittoivat kaiken peliin. Joskus sitten saat täydet pisteet ja toisinaan et, Grau harmitteli Interin sivuilla.

Pari viikkoa Interin mukana ollut laitapelaaja David Accam debytoi ottelun lopulla. Pitkään sivussa ollut Juuso Hämäläinen puolestaan pääsi ensimmäistä kertaa liki kymmeneen kuukauteen Veikkausliigassa kokoonpanoon.

Lisää uutisia