AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2022

"Pettynyt tulokseen ja ennen kaikkea esitykseen" - pistejako maistui karvaalta FC Lahdelle

"Pettynyt tulokseen ja ennen kaikkea esitykseen" - pistejako maistui karvaalta FC Lahdelle

Valmentajat Mikko Mannila ja Mixu Paatelainen maanantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ei onnistunut hyödyntämään miesylivoimaansa, vaan jäi maanantaina maalittomaan tasapeliin kotonaan HIFK:ta vastaan.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli pettynyt sekä esitykseen että tulokseen. Mannilan mukaan joukkueen pitäisi luottaa siihen, mitä se tekee. Päävalmentaja jakoi samalla kunniaa IFK:lle hyvästä taistelusta.

– Olen pettynyt tulokseen ja ennen kaikkea esitykseemme. Meidän pitäisi luottaa siihen, mitä teemme. Tämä on oppimisen paikka. Meillä oli ensimmäistä kertaa pallonhallinta, mutta ajauduimme aina samaan laitaan. IFK taisteli äärimmäisen hyvin. Meidän kaikkien pitää katsoa kuitenkin peiliin, myös valmentajan ja viesti pitää saada paremmin perille, Mannila sanoi.

- Tilanne ei muuttunut ja meillä on jäljellä vain tärkeitä pelejä. Meidän pitää pystyä tarjoamaan maaleja ja huikeita elämyksiä. Kai tämäkin oli jollekin elämys, mutta itse en ole tyytyväinen, Mannila mietti tilannetta sarjataulukossa.

Ottelun jälkeen FC Lahden keskikenttämies Eemeli Virta ei myöskään peitellyt pettymystään. Hänen mukaansa Lahti oli koko pelin ajan huono. Virran mukaan Lahti ei ollut tänään tarpeeksi kärsivällinen.

– Se oli meiltä huono peli. Nämä pitäisi voittaa jokaisella kerralla. Aloitimme huonosti, mutta pääsimme ylivoimalle. Meillä ei kuitenkaan ollut malttia jauhaa. Halusimme maaleja, mutta emme luoneet tarpeeksi vaarallisia paikkoja. Olimme liian hätäisiä. Seuraavissa peleissä meidän pitää näyttää itsellemme ja muille, että olemme hyviä, Virta summasi.

Lisää uutisia