AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2022

Mastokangas päässyt hyvin Hakaan sisään – ”En muista milloin olisin hymyillyt treeneissä näin paljon”

Mastokangas päässyt hyvin Hakaan sisään – ”En muista milloin olisin hymyillyt treeneissä näin paljon”

Elias Mastokangas on aloittanut hyvin Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Elias Mastokangas siirtyi lainasopimuksella FC Interistä FC Hakaan ja Mastokangas on nauttinut alustaan uudessa seurassa.

Mastokangas on monipuolinen pelaaja, joka on parhaimmillaan keskikentän keskustassa hyökkäävässä roolissa tai vaihtoehtoisesti laidassa. Interissä hän joutui pelaamaan itselleen oudolla pelipaikalla, mutta Hakassa luottoa löytyi heti hänelle omimmalta paikalta.

- Interissä pelasin tällä kaudella wingbackina ja laitapakkina. Se ei tuntunut omalta paikalta missään vaiheessa enkä oikein saanut mitään siinä irti. Yritin kyllä täysillä koko ajan, mutta en päässyt pelaamaan vahvuuksillani. Nyt Teemu (Tainio) antoi minulle mahdollisuuden pelata omilla vahvuuksillani, Mastokangas kertoo Hakan sivuilla.

Mastokangas on ehtinyt olla Hakan kanssa reilun viikon verran ja on sopeutunut hyvin joukkueeseen.

- Sanoin jätkille heti ensimmäisten treenien jälkeen, etten muista milloin olisin hymyillyt treeneissä näin paljon. Porukka otti minut heti hyvin vastaan ja joukkue on täynnä mukavia persoonia. Oli helppo tulla joukkueeseen sisään ja tietenkin sekin helpottaa, kun pelit ovat kulkeneet joukkueella hyvin, kiittelee Mastokangas.

Mastokangas ja FC Haka ovat seuraavan kerran tositoimissa lauantaina, kun koskilaiset matkustavat IFK Mariehamnin vieraaksi.

Lisää uutisia