AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 2.8.2022

Elias Mastokankaalla loistava debyytti Hakassa – ”Loistava fiilis”

Elias Mastokankaalla loistava debyytti Hakassa – ”Loistava fiilis”

Elias Mastokangas oli Hakan sankari debyytissään. (Kuva: Juha Tamminen)

Elias Mastokangas pelasi itsensä heti Haka-kannattajien sydämiin, kun teki debyytissään kaksi maalia KuPS:n verkkoon. Henkilökohtaisesti vaikean alkukauden jälkeen Mastokangas nautti saamastaan mahdollisuudesta.

21-vuotias Mastokangas jäi tällä kaudella FC Interissä vähälle vastuulle ja lähti hakemaan peliaikaa sekä onnistumisia Hakaan. Taitava ja juonikas pelaaja oli elementissään tullessaan tauon jälkeen kentälle viimeistellen Hakan molemmat maalit 2-1-voitossa KuPS:sta.

- Totta kai se oli loistava fiilis. Sarjakärki vastassa ja voitimme heidät aiheuttaen heille vasta kauden toisen tappion. Kyllä se maistui. Joukkueena pelasimme hyvän pelin ja itse pääsin tekemään kaksi maalia. Vaikean alkukauden jälkeen se tuntui todella hyvältä, Mastokangas palaa debyyttinsä tunnelmiin Hakan sivuilla.

Mastokankaan tuuletuksista välittyi riemu, johon katsojan oli helppo samaistua. Ilo jatkui vielä pelin jälkeen pelaajien kiittäessä upeita kannattajia kannustuksesta.

- Niin kuin sanoin, niin minulla on ollut vaikea alkukausi ja siitä on vaikea löytää mitään positiivista. Kun kaksi maalia tekee debyytissä, niin kyllä se tuntui hyvältä. Alkukausi oli minulta heikko eikä peliaikaa tullut, mutta täällä pääsin heti pelaamaan vahvuuksillani.

Mastokankaalla oli mahdollisuus tehdä myös hattutemppu, mutta knalli jäi odottamaan tulevaa.

- Se jäi vähän harmittamaan. Ennenkin olen jossain pelissä tehnyt kaksi ja saanut hyvän paikan tehdä kolmannen, mutta silloinkaan ei mennyt. Jätetään se sitten seuraavaan kertaan.

FC Haka on tositoimissa seuraavan kerran lauantaina 6.8., kun se matkaa IFK Mariehamnin vieraaksi.

Lisää uutisia