AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2022

FC Interin pelaajatilanteesta hyviä uutisia – myös vahvistuksia odotettavissa

FC Interin pelaajatilanteesta hyviä uutisia – myös vahvistuksia odotettavissa

David Haro kävi onnistuneessa leikkauksessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin sairastuvalta kuuluu hyviä uutisia, kun useita pelaajia on palailemassa tositoimiin. Myös pelaajauutisia on odotettavissa lähiaikoina.

Tällä hetkellä Interin otteluvahvuudesta ovat olleet sivussa David Haro, Noah Nurmi, Matias Ojala ja Juuso Hämäläinen.

Matias Ojala on tällä hetkellä joukkueharjoituksissa mukana ja palaa otteluvahvuuteen 1-2 viikon päästä. Viime lokakuusta lähtien sivussa ollut Juuso Hämäläinen on nyt saanut täyden harjoitteluluvan ja noin kolmen viikon päästä hänen odotetaan palaavan pelikentille.

Noah Nurmen kuntoutuminen etenee hitaasti, mutta varmasti. Tällä hetkellä kuntoutusta on neljä viikkoa takana ja neljä viikkoa edessä. Hän palaa joukkueen harjoituksiin kahden viikon kuluttua ja noin kuukauden jälkeen hän on pelikunnossa.

Drita-kotiottelun kesken jättänyt David Haro on käynyt onnistuneessa operaatiossa ja hänen odotetaan palaavan pelikentille syyskuun puolenvälin jälkeen.

– Toivottavasti kaikki menee tästäkin eteenpäin hyvin ja pääsen takaisin kentille suunnitellusti, ja mukaan mahdolliseen Suomen Cupin finaaliin, Haro kertoo kuulumisiaan Interin sivuilla.

Loukkaantumisrintamalta palaavien pelaajien odottamisen lisäksi urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen kertoo, että lähipäivinä on odotettavissa pelaajaliikennettä.

– Luonnollisesti pyrimme vahvistamaan joukkueen hyökkäyspäätä nyt kun Källman pääsi etenemään urallaan. Samalla myös muille pelipaikoille kartoitetaan vaihtoehtoja. Näistä päästään toivottavasti uutisoimaan pian.

Lisää uutisia