AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2022

Dražen Bagarić Hongan hyökkäykseen

Dražen Bagarić Hongan hyökkäykseen

Honka täydensi hyökkäyspäätään. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kertoo verkkosivuillaan, että seuran hyökkäyspäähän liittyy kroatialaishyökkääjä Dražen Bagarić.

29-vuotias pelaaja on edustanut viimeksi bosnialaista FK Sarajevoa, jossa hän teki päättyneellä kaudella neljä maalia ja tarjoili viisi maalisyöttöä.

Pääsarjauransa 193-senttinen hyökkääjä käynnisti kotimaansa RNK Splitissä, jolle hän viimeisteli kaudella 2015-16 kahdeksan liigamaalia. Bagarić on pelannut urallaan myös Romanian, Israelin, Valko-Venäjän ja Slovenian pääsarjatasoilla. Hänellä on tilillään neljä maaottelua Kroatian U21-maajoukkueessa, joissa syntyi yksi maali.

– Olen kuullut paljon hyvää Hongan toiminnasta, joukkueen pelitavasta ja siitä, miten pelaajia seurassa kehitetään. Puhuin valmennuksen kanssa ja oli helppo päätös tulla tänne. Lupaan antaa kaikkeni jokaisessa ottelussa ja haluan myös auttaa joukkueen nuorempia pelaajia kokemuksellani, Bagarić sanoo Hongan sivuilla.

– Dražen on monipuolinen hyökkääjä, jota katsoimme jo talvi-ikkunassa. Hän on persoonana hyvä ja pystyy pelaamaan annettua roolia, toteaa manageri Hexi Arteva.

Bagarić on jo saapunut maahan ja liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen. Hän on pelikelpoinen heti siirtoikkunan auetessa 13.7.

Lisää uutisia