AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2022

VS: FC Haka pitää Lee Erwinistä kiinni - "Hän pelaa meillä kauden loppuun, piste"

VS: FC Haka pitää Lee Erwinistä kiinni - "Hän pelaa meillä kauden loppuun, piste"

Lee Erwin on ollut tällä kaudella kovassa vireessä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan Lee Erwin siirtyi Veikkausliigan maalipörssin kärkeen lauantaina tehdessään koskilaisten avausmaalin 2-0-voitossa HIFK:sta. Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan skottitykki pelaa Hakassa loppukauden.

Erwin viimeisteli jo kauden kahdeksannen osumansa. Skottihyökkääjän hyvät otteet ovat herättäneett kiinnostusta myös muualla, mutta Tainion mukaan Erwin ei ole lähdössä.

Ei -hän pelaa meillä kauden loppuun, piste, Tainio vahvistaa Valkeakosken Sanomien sivuilla.

- Suomesta ei löydy niin suurta rahasummaa, että luopuisimme Erwinistä. Emmekä luovu hänestä muuallekaan, Tainio jatkoi.

FC Hakan hyökkäyskolmikko Erwin täydennettynä Logan Rogersonilla ja Stavros Zarokostasilla on ollut erityisen vaarallinen tällä kaudella. HIFK:ta vastaan huippuvireeseen äitynyt Rogerson teki esityön Erwinin maaliin ja Erwin puolestaan tarjosi Zarokostasille syötön kreikkalaisamerikkalaisen osumaan.

Erityisesti Rogerson on viime peleissä ollut lähes pitelemätön oikealla laidallaan.

- Hän on ottanut hirmuharppauksen lyhyessä ajassa. Sitä varten me koutsit ollaan, että autamme pelaajia eteenpäin, Tainio muistuttaa.

Hakan hyökkäyskolmikko on vastannut tällä kaudella yhteensä 15 osumasta. Tainio onkin tyytyväinen hyökkäyspelaamisen nykytilaan.

- Kärjessä on niin paljon laatua, että teemme maaleja myös jatkossa. Välillä hyökkäyspeliä on hiottu jopa puolustuksen kustannuksella. Työ alkaa kantaa hedelmää.

Ennen lauantain HIFK-ottelua Haka oli päästänyt eniten maaleja Veikkausliigassa, mutta lauantaina joukkue sai kauden toisen nollapelinsä.

- Vältimme jopa erikoistilannemaalit. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin,

FC Hakan kausi jatkuu 18.7., kun FC Inter vierailee Tehtaan kentälle.

Lisää uutisia