AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2022

"Tämä on vaikea tulos ottaa vastaan" - Honka-toppari Aldayr Hernández pettyi tappioon

"Tämä on vaikea tulos ottaa vastaan" - Honka-toppari Aldayr Hernández pettyi tappioon

Tappio oli karvas pala Aldayr Hernándezille. (Kuva: Juha Tamminen)

Honka ja SJK pelasivat Seinäjoen OmaSP Stadionilla tasaisen kamppailun. Lopulta keltamustat joutuivat kuitenkin pettymään, kun pisteet jäivät Seinäjoelle 3-2 numeroin.

Ottelu kääntyi viimeisen kymmenminuuttisen aikana, kun SJK käänsi Hongan 2-1-johtoaseman voitokseen.

– Tämä on vaikea tulos ottaa vastaan, sillä olimme kahdesti johdossa. Emme valitettavasti pystyneet pitämään johtoasemaamme ja teimme virheitä, jotka maksoivat meille pisteet tänään, Hongan toppari Aldayr Hernández totesi ottelun jälkeen.

Honka on pelannut nyt kaksi ottelua voitoitta. Siitä huolimatta vahvan kauden pelannut joukkue on hyvässä tilanteessa sarjataulukossa, sijoituksen ollessa kolmas. Ero yhden ottelun enemmän pelanneeseen, sarjakakkosena olevaan HJK:hon on kolme pistettä.

– Jatkamme työntekoa ja parannamme. Kehittää täytyy erityisesti toisen jakson pelaamista. Perjantaina on hyvä mahdollisuus palata kotikentällä voittojen tielle ja ottaa kolme pistettä, Hernández sanoo.

Lisää uutisia