AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2022

Janne-Pekka Laine manasi Hakan perisyntiä – ”Se ketuttaa”

Janne-Pekka Laine manasi Hakan perisyntiä – ”Se ketuttaa”

Janne-Pekka Laine teki Hakan avausmaalin SJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka haki keskiviikkona vieraspisteen Seinäjoelta pelaten 2-2-tasapelin SJK:n vieraana. FC Hakan avausmaalin tehnyt Janne-Pekka Laine manasi SJK:n osumia.

SJK meni ottelussa johtoon rangaistuspotkusta, kun Denys Oliinyk pääsi rankkarista viimeistelemään ottelun avausjaksolla. Haka nousi kuitenkin tasoihin Laineen henkilökohtaisella loistosuorituksella. Laine riisti keskialueella pallon ja laukoi noin 30 metristä pallon tarkasti SJK-maalin alakulmaan.

- Sain riiston vähän yllättäen. Päätin kokeilla, kun huomasin Östin olevan aika kaukana maalista. Vedin sisäkierteellä mahdollisimman kaukaa veskasta ja sain upotettua pallon nurkkaan, Laine kertaa osumaansa Valkeakosken Sanomien sivuilla.

SJK meni ottelussa vielä johtoon, kun Ville Tikkanen puski kulmapotkusta johtomaalin. Erikoistilanteet ovat olleet Hakalle tämän kauden akilleenkantapää.

- Erikoistilanteet aiheuttivat ongelmia taas kerran. On aika vaikea voittaa, jos päästää kaksi erikoistilannemaalia. Tai kaksi maalia ylipäätänsä. Mikään joukkue ei voi välttää kulmapotkuja, mutta niitä pitäisi puolustaa paremmin, Laine harmitteli.

- Noita tilanteita treenataan koko ajan, mutta silti takaiskuja tulee pelistä toiseen. Se ketuttaa, hän jatkaa.

Laine on kuulunut tällä kaudella päävalmentaja Teemu Tainion avainpelaajiin. Maali oli Laineelle Veikkausliigassa kauden toinen ja cup mukaan lukien kolmas.

- Olen saanut paljon vastuuta ja kehittynyt sitä kautta. Uskon itseeni enemmän ja enemmän. Tiedän, että pystyn tekemään maaleja ja menemään pelaajista ohi myös tässä sarjassa, Laine avaa vireensä salaisuutta.

Lisää uutisia