AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 19.6.2022

Youness Rahimin ura jatkuu Ykkösen PK-35:ssa - sopimus loppukaudeksi

Youness Rahimin ura jatkuu Ykkösen PK-35:ssa - sopimus loppukaudeksi

Youness Rahimi RoPS-paidassa Veikkausliigakaudella 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

Uransa aikana 155 Veikkausliigaottelua pelannut Youness Rahimi siirtyy PK-35:n riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Rahimi on edustanut juniorina Kontua, HJK:ta sekä myös PK-35:ta. Rahimi nauttii paljon paluustaan Pihlajamäkeen.

– Pihliksen hiekkakentältä futis aikoinaan omalla kohdalla käytännössä lähti, joten siinä mielessä erittäin kivaa olla täällä takaisin. Tulee kivoja muistoja mieleen.

Rahimi siirtyi HJK:sta Honkaan vuonna 2012, jossa mies teki myös Veikkausliigadebyyttinsä. Kaikki juniorimaajoukkueet läpi kolunnut Rahimi on edustanut Hongan lisäksi Veikkausliigassa myös HIFK:ta, SJK:ta, Ilvestä sekä viimeksi RoPSia kaudella 2020. Liigauransa aikana Rahimi on tehnyt 16 maalia ja syöttänyt kahdeksan rysää.

Rahimi lähti viime kaudeksi uransa ensimmäistä kertaa ulkomaille, Norjan 3. sarjatasolle Brattvåg IL:n riveihin.

– Ikävän loukkaantumisen takia jäi Norjassa pelit pelaamatta, siinä mielessä ei paljoa käteen tuolta reissulta jäänyt.

Rahimi on kuntouttanut jalkaansa alkuvuoden ajan.

– Kun kuntoutus oli tulossa maaliin, otin toukokuussa yhteyttä PK:hon, ja pääsimme nopeasti selville siitä, että kunhan jalka on kunnossa, liityn loppukaudeksi joukkueeseen. Se meni kaikin puolin helposti ja hyvin.

Rahimi kertoo, että hänen käsityksensä mukaan Ykkösessä on monia hyvin fyysisiä joukkueita, joskin Ykkönen ei sarjana vielä ole Rahimille kovinkaan tuttu. 27-vuotiaalla Rahimilla on edessä Ykkösen debyytti. Rahimi uskoo tuovansa vielä lisää eläväisyyttä PK:n hyökkäyspelaamiseen.

– Uskon tuovani hyökkäyspeliin tempoa, liikettä ja ratkaisuja. Pelaajana vahvuuksiini kuuluvat nopeus, ketteryys sekä hyvä laukaus. Koen myös olevani varsin taitava pallon kanssa, joka toivottavasti tulee myös kentän puolella näkyviin.

Lisää uutisia