AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2022

FC Haka hakee paluuta voittojen tielle – ”Selkeä tavoite on ottaa kolme pistettä”

FC Haka hakee paluuta voittojen tielle – ”Selkeä tavoite on ottaa kolme pistettä”

FC Haka ja Janne-Pekka Laine taistelevat taas kolmesta pisteestä. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka isännöi IFK Mariehamnia lauantaina Tehtaan kentällä, kun koskilaiset korkkaavat samalla uuden tekonurmensa. Keskikenttäpelaaja Janne-Pekka Laineen mukaan joukkueella on vain yksi tavoite.

Vaikka Veikkausliigasta on vietetty taukoa, niin Suomen Cupia pelattiin tällä viikolla. Haka raivasi tiensä kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Hämeenlinnassa kovan vastuksen antaneen HJS:n 1-0.

- Vaikea kenttä muutti siitä taistelumatsin eikä jatkopaikka tullut helpolla. HJS ehkä tiesi kentän kunnon ja tuli hyvällä taisteluasenteella aiheuttaen meille ongelmia. Kova matsi ja HJS:lta hyvä taistelu. Kentän kunto oli sellainen, ettemme oikein saaneet peliä missään vaiheessa pyörimään.

Laine iski Hakan voittomaalin viisi minuuttia ennen loppua. Laineen tuuletuksesta huokui helpottuneisuus, sillä edessä olisi siintänyt rangaistuspotkukilpailu.

- Kyllä siinä tuli vapauttava fiilis. Välillä tuntui, ettei mikään onnistu sillä perunapellolla emmekä millään saa maalia ja kohta tulee pilkut. Onneksi saatiin se maali loppuun ja siinä vaiheessa kyllä tiesin, että hoidamme pelin.

Hakan pelit Veikkausliigassa jatkuvat lauantaina, kun vastaan asettuu IFK Mariehamn. Laineen tähtäin on kristallinkirkas.

- Selkeä tavoite on ottaa kolme pistettä ja kova on luotto, että siihen myös pystymme.

FC Haka-IFK Mariehamn Tehtaan kentällä lauantaina 18.6. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia