AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2022

FC Haka hionut kuvioita uusitulla tekonurmella – ”Se on loistava alusta”

FC Haka hionut kuvioita uusitulla tekonurmella – ”Se on loistava alusta”

Janne-Pekka Laine kehuu Hakan uutta tekonurmea. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa vietetyn tauon aikana Valkeakosken Tehtaan kentälle asennettiin uusi tekonurmi. FC Hakan pelaajat ovat päässeet pienen loman jälkeen totuttelemaan uuteen pelialustaan sekä hiomaan kuvioita kuntoon loppukautta ajatellen.

Veikkausliigan ollessa maajoukkuetauolla FC Hakan pelaajat pääsivät vetämään hetkeksi henkeä ennen kuin katseet siirrettiin taas kohti keskikesän otteluita. FC Hakan keskikenttäpelaaja Janne-Pekka Laineen mukaan pieni huili tuli tarpeeseen rankan toukokuun jälkeen.

- Loma tuli sikäli hyvään paikkaan, että meillä oli vähän huonoja tuloksia koko toukokuun. Viidestä pelistä kaksi pistettä ei ole riittävän hyvä saldo. Lomalla sai hieman ajatuksia muualle ja sai siirrettyä mielen vapaalle, Laine kertoo Hakan sivuilla.

Tauon aikana Tehtaan kentälle asennettiin myös uusi tekonurmi, jolla joukkue on päässyt jo harjoittelemaan.

- Se on loistava alusta, vaikken kokenut vanhaakaan niin huonona kuin jotkut. Pallo liikkuu nyt paremmin ja turvallisemmin. Ei tule sellaisia yllättäviä pomppuja, vertailee Laine.

Joukkue on pelitauolla ehtinyt rauhassa harjoitella ja hioa peliä entistäkin paremmaksi.

- Meillä oli muutama kovempi treeni missä parannettiin fysiikkaa ja sitten olemme keskittyneet paljon erikoistilanteisiin, kun meillä on ollut niissä vaikeuksia, valottaa Laine.

FC Haka isännöi lauantaina IFK Mariehamnia. Ottelu alkaa 15.00.

Lisää uutisia