AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2022

HJK-luotsi Koskelalle jäi jossiteltavaakin - "Erittäin hyvä ja laadukas, tasainen Veikkausliigaottelu"

HJK-luotsi Koskelalle jäi jossiteltavaakin - "Erittäin hyvä ja laadukas, tasainen Veikkausliigaottelu"

Kuva: Juha Tamminen

HJK pelasi ennakkoon ajatellen kenties kauden vaikeimman Veikkausliigaottelunsa sunnuntai-iltana Kuopiossa.

Sarjan kaksi selkeästi laadukkainta joukkuetta, KuPS sekä HJK, jakoivat pisteet maalittoman tasapelin myötä jo neljättä kertaa putkeen Veikkausliigassa.

Ottelu oli tasainen, ja molemmat joukkueet puolustivat omaa aluettaan äärimmäisen tiiviisti. Pelitilanteista luodut maalipaikat olivat vähissä, mutta erikoistilanteita nähtiin senkin edestä. HJK:n ylärimat jäivät harmittamaan päävalmentaja Toni Koskelaa.

– Erittäin hyvä ja laadukas, tasainen Veikkausliigaottelu, jossa molemmilla joukkueilla oli omat hallintahetkensä. Jos paikkoja katselee, niin meillä oli kuitenkin paremmat paikat: [Johannes] Kreidl otti pari hyvää torjuntaa, ja lopussa oli päivänselvä pilkku, joka jäi valitettavasti viheltämättä.

- Pelitapahtumiin nähden lopputulosta voi pitää oikeutettuna, mutta meidän pari rimaa, pari muuta paikkaa ja viheltämättä jäänyt rankkari harmittavat. Emme saaneet voittoa, jota lähdimme hakemaan.

Ottelu oli Klubin viimeinen ennen alkavaa maajoukkuetaukoa. HJK pelaa seuraavan kerran Veikkausliigassa vasta 18. kesäkuuta, jolloin AC Oulu saapuu vierailemaan Bolt Arenalle. Kyseinen ottelu on samalla Klubin 115-vuotisjuhlaottelu.

– Huilaamme nyt viikon ja palaamme harjoituksiin seuraavana maanantaina. Pyrimme pelaamaan seuraavan Cupin matsin ennen AC Oulu -kotipeliä, siihen on hyvin aikaa valmistautua. Heinäkuussa on kuitenkin todella hektinen aikataulu, joten on kiva, että saadaan tähän väliin pieni tauko.

Lisää uutisia