AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2022

AC Oulun Ricardo Duarte iloitsi voitosta: "Yksi parhaista suorituksistamme liigapeleissä"

AC Oulun Ricardo Duarte iloitsi voitosta: "Yksi parhaista suorituksistamme liigapeleissä"

Ricardo Duarte iloitsi AC Oulun esityksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun hyvät otteet saivat jatkoa lauantai-iltana, kun Raatin Stadionille vieraaksi tullut Seinäjoen Jalkapallokerho kaatui maalein 1-0.

Ottelun ainoasta osumasta vastasi ensimmäisen kerran urallaan Veikkausliigassa osunut 19-vuotias Onni Suutari.

AC Oulun otteluruuhka, kahdeksan peliä kuukauden sisällä, huipentui kotiottelussa SJK:ta vastaan. Vierailijat olivat keränneet kolmesta edellisestä pelistään seitsemän pistettä, joten luvassa oli kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen.

- Mielestäni joukkueemme suoriutui pelistä hyvin. Ottelusuunnitelmamme puolustaessa ja hyökätessä toimi lähes kaikilla pelin osa-alueilla, vain maalinteossa jäi vähän toivomisen varaa. En halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta mielestäni lopputulos oli tiukempi siihen nähden miten suoriuduimme kentällä, AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte sanoi.

- Ehkäpä yksi lisämaali olisi ollut oikeutettua, koska loimme maalipaikkoja yksi toisensa jälkeen. Lisäksi pelin hallitseminen pallon kanssa sekä vastaprässätessä oli joukkueeltamme erinomaista, yksi parhaista suorituksistamme liigapeleissä.

Toukokuun tiukan rupeaman jälkeen Laivastonsiniset vetävät hiukan henkeä.

- Seuraavaksi on aika lomailla ja kaikki ansaitsevat pari vapaapäivää, koska kahdeksan peliä kuukauden sisään on liian paljon. Tämän ajanjakson aikana menetimme joitain pelaajia, koska kuormitusta tuli liikaa. Nyt on myös aikaa osalle pelaajista toipua vammoista, sillä kaikkia tullaan tarvitsemaan vielä kauden aikana, Duarte muistuttaa.

Lisää uutisia