AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2022

"Oman pään pitäminen puhtaana avainasia" - AC Oulu hakee voitokasta päätöstä keväälle

"Oman pään pitäminen puhtaana avainasia" - AC Oulu hakee voitokasta päätöstä keväälle

Kuva: Elias Mustonen

Lauantaina AC Oulullakin on edessä jonkinlainen välitilinpäätös, kun kevään otteluruuhka huipentuu Veikkausliigassa ennen maajoukkuetaukoa.

Jälleen on Laivastonsinisten tasonmittauksen aika, kun viime aikoina peliään kovasti parantanut SJK tulee vastaan. Myös AC Oulu on kohentanut otteitaan systemaattisesti alkukierroksilta ja on pystynyt napsimaan voittoja ja pisteitä. Laivastonsiniset ovat sarjassa viidentenä ja SJK kahdeksantena ja, piste-ero on vain kaksi pistettä.

- Lauantain kamppailu tulee olemaan meille iso haaste. SJK on ollut viimeaikoina hyvässä vireessä ja heillä on paljon laadukkaita pelaajia. Molemmilla on pieni peliruuhka tässä alla ja mikä olisikaan sen hienompaa, kuin lopettaa tämä rumba kolmeen kotipinnaan seinäjokisista, jotka olivat viime vuonna mitaleilla, AC Oulun apuvalmentaja Teemu Tavikainen toteaa.

Tavikainen tietää SJK:n laadun ja odottaa pallonhallinnan lauantaina olevan enemmän vierailla.

- SJK:n uusista pelaajista [Matej] Hrádecky on jatkanut siitä mihin viimekaudella jäi HIFK:ssa ja on ollut suuressa pallollisessa roolissa heidän pelinkäynnistysvaiheessaan. SJK tulee varmasti pitämään palloa ja ajoittain koittaa rikkoa pallonhallintarytmiään pidemmillä syötöillä linjamme taakse.

- Oman pään pitäminen puhtaana tulee olemaan erittäin tärkeä osa tätä peliä ja myös avain meidän mahdollisuuksiin saada tästä pelistä kaikki pisteet, Tavikainen puntaroi.

AC Oulu-SJK Raatin stadionilla lauantaina 28.5. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia