AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2022

"Viimeksi mahtava tunnelma, nyt pitää saada myös tulos" - VPS-kippari Strandvallin odotukset korkealla

"Viimeksi mahtava tunnelma, nyt pitää saada myös tulos" - VPS-kippari Strandvallin odotukset korkealla

"Seba" Strandvall hakee terävyyttä viimeiselle kolmannekselle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ja FC Inter avaavat Veikkausliigan kierroksen torstaina ja molemmat taistelevat sijoituksista sarjataulukon tasaisessa keskikastissa.

Vepsun kapteeni Sebastian Strandvall lähtee luottavaisin mielin huomiseen otteluun.

– Tosi kiva pelata taas ja vielä kotikentällä. Viimeksi täällä oli mahtava tunnelma, ja meiltäkin myös ihan hyvä peli, vaikka tulos jäikin tekemättä. Nyt ehdottomasti pitää saada myös tulos aikaiseksi. Jos me pääsemme kutakuinkin samalle tasolle kuin viime pelissä, niin varmasti tulee pisteitä, kommentoi Strandvall.

Pisteet jäivät saamatta viimeksi SJK:ta vastaan, vaikka VPS ottelua pitkät tovit veikin. Strandvallin mukaan esityksestä on otettavissa paljon mukaan myös Inter-otteluun.

– Haluan nähdä meiltä samanlaista asennetta kuin viime ottelussa. Pelasimme hyvällä itseluottamuksella koko ajan, ja voitimme paljon kaksinkamppailuja. Otimme pelin haltuun, niin kuin kotikentällä pitääkin. Teimme myös järkeviä päätöksiä eri tilanteissa. Välillä kun jouduimme vähän puolustamaan, niin me teimme se nöyrästi, mutta sitten kun oli paikka prässätä ylempää, niin teimme myös sen hyvin.

- Toivottavasti teemme huomenna yhtä järkeviä päätöksiä, sekä parannamme viimeistelyä ja viimeisellä kolmanneksella pelaamista viime pelistä, kertoo Strandvall.

VPS-FC Inter Elisa Stadionilla torstaina 19.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia