AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 2.5.2022

"Yksi hyvä peli lisää ja tietenkin voitto" - Hongan Aleksandar Katanic tähyää jatkoon cupissa

"Yksi hyvä peli lisää ja tietenkin voitto" - Hongan Aleksandar Katanic tähyää jatkoon cupissa

Aleksandar Katanic on jälleen täydessä pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka jahtaa paikkaa Suomen Cupin viidennelle kierrokselle, kun se kohtaa tiistaina HIFK:n Myyrmäen Stadionilla kello 18.00.

Honka pääsee lähtemään otteluun hyvässä vireessä. Veikkausliigassa sillä on viidestä ottelusta kasassa kymmenen pistettä ja sarjasijoitus kolmas. Kaksi viimeistä otteluaan Honka on voittanut maalierolla 7-1, kun SJK kaatui ensin 5-1 ja FC Lahti sitten 2-0.

Suomen Cupissa ottelu on Hongalle ensimmäinen. Se pääsi aloittamaan kyseisen kilpailun neljänneltä kierrokselta Liigacup-menestyksensä ansiosta. HIFK puolestaan on pelannut Cupissa jo yhden ottelun, kun helsinkiläiset voittivat Nelosessa pelaavan SuMu/SOB:n 10-0.

– Olemme pelanneet hyviä otteluita ja saaneet niistä hyviä tuloksia. Toivon ja uskon, että pystymme jatkamaan samalla lailla sekä Cupissa että Veikkausliigassa. Valmennusryhmämme valmistaa meidät jokaiseen otteluun erittäin korkeatasoisesti ja on meistä pelaajista sitten kiinni, että esiinnymme myös kentällä hyvällä tasolla.

- HIFK:ta vastaan lähdemme hakemaan yhtä hyvää peliä lisää ja tietenkin voittoa, Hongan hyökkääjä Aleksandar Katanic sanoo.

Katanic oli alkukauden loukkaantumisen takia sivussa, mutta on nyt päässyt palaamaan kentälle. Hyökkääjä tuli vaihdosta kentälle noin kymmeneksi minuutiksi SJK:ta vastaan ja Lahdessa peliaikaa tuli jo puolisen tuntia.

– Tuntuu mahtavalta olla takaisin kentällä. Hongassa on erittäin hyvä olla ja myös elämä Suomessa sujuu hyvin. Uskon ja toivon, että sama jatkuu myös tulevaisuudessa, hän toteaa.

Lisää uutisia