AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2022

"En tiedä mitä toisella jaksolla tapahtui" - KuPS:n Joona Veteli ihmetteli otteen katoamista

"En tiedä mitä toisella jaksolla tapahtui" - KuPS:n Joona Veteli ihmetteli otteen katoamista

Joona Veteli avasi KuPS:n maalihanat perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS jatkoi voittoputkeaan, mutta perjantainen voitto VPS:sta ei irronnut helpolla.

Ottelu oli KuPS-hallintaa avausjakson, mutta toisella jaksolla VPS sai otetta ja myös kavennuksen ja vasta KuPS:n 3-1-osuma ratkaisi kamppailun. Kaksijakoinen ottelu ihmetytti ottelun avausmaalin tehnyttä KuPS:n Joona Veteliä.

- Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. Hallitsimme ensimmäisellä puoliajalla ottelua täysin, mutta en tiedä mitä toisella jaksolla tapahtui. Lopetimme prässäämisen ja päästimme VPS:n mukaan peliin, Veteli ihmetteli.

Uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa KuPS:n paidassa tehnyt Kemin kasvatti löysi omasta pelistään sekä hyviä, että huonoja asioita.

- Omaan pelaamiseeni olen kohtalaisen tyytyväinen, välillä oli hyvää – välillä huonoa. Pelaamiseni taso ailahtelee vielä liikaa ja pelituntuma ei ole vielä parhaimmillaan. Pre-season oli vaikea, mutta kunhan saan pelituntumaa lisää niin hyvä tästä tulee, keskikenttäpelaaja arvioi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia