AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.17 // 25.4.2022

"Paljon hyviä asioita pelaamisessa" - Hongan Duarte Tammilehto kaipaa kliinisyyttä hyökkäykseen

"Paljon hyviä asioita pelaamisessa" - Hongan Duarte Tammilehto kaipaa kliinisyyttä hyökkäykseen

"Dunkku" on alkukauteen pelillisesti tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan kokenut keskikenttämies Duarte Tammilehto katsoo luottavaisena kohti maanantaina kotiottelua SJK:ta vastaan.

Honka on kerännyt kolmesta ensimmäisestä Veikkausliigaottelustaan yhden voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion myötä neljä pistettä. Liigacupin mestaruuden alkukeväästä kuitannut espoolaisjoukkue on Tammilehdon mukaan ollut pelillisesti kuitenkin hyvällä kurssilla.

– Kokonaisuutena kolmessa pelaamassamme Veikkausliigaottelussa meillä on ollut paljon hyviä asioita. Olemme onnistuneet monessa asiassa, joissa olemme halunneetkin. Olemme esimerkiksi pystyneet prässäämään vastustajia ylhäältä ja päässeet nopeisiin vastahyökkäyksiin.

- Olemme olleet myös suht vaarallisia pidemmissäkin hyökkäyksissämme. Jos meillä olisi ollut vielä vähän enemmän kliinisyyttä, meillä voisi olla tässä vaiheessa vielä vähän enemmänkin pisteitä, Tammilehto sanoo.

FC Honka - SJK Bolt Arenalla maanantaina 25.4. kello 18.o0. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia