AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2022

VPS-kaksikko harmitteli niukkaa tappiota

VPS-kaksikko harmitteli niukkaa tappiota

VPS koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun HJK oli parempi Vaasassa, (Kuva: APOLLO PHOTO)

VPS taipui maanantai-iltana Elisa Stadionilla HJK:lle niukasti 0–1.

VPS:n Sebastian Strandvall ja Tete Yengi harmittelevat seuransa verkkosivuilla tappiota, mutta molemmat näkivät vaasalaisten esityksessä myös paljon hyvää.

– Ensinnäkin tietysti harmittaa, että eka tappio tuli ja vielä kotikentällä. Ainahan tappiot harmittavat, mutta toisaalta jos ajatellaan sitä meidän suoritusta, niin kyllä saa olla tyytyväinen ainakin siihen, että me yritimme laittaa HJK:lle kampoihin. Se riitti melkein pisteeseen, ja tavallaan tuntuu siltä, että oltaisiin ansaittu jopa se yksi piste. Tappio harmittaa, mutta kun lähdetään tämmöisellä asenteella ja lähestymistavalla jokaiseen peliin, sekä luotetaan siihen omaan hommaan, niin varmasti tulee paljon pisteitä vielä kauden aikana, kertoo Vepsun kapteeni Strandvall.

– Se oli haastava peli. Mielestäni onnistuimme kuitenkin hyvin, ottaen huomioon, että pelasimme Suomen parasta joukkuetta vastaan. Olimme altavastaajia, mutta menimme taistelemaan, ja teimme kaikkemme. Meillä oli myös vähän epäonnea HJK:n maalin kanssa, ja koen että pelissä oli paljon positiivistakin, pohtii Yengi puolestaan ottelusta.

Yengin mukaan peli oli täysin erilainen kuin avauskoitoksensa Veikkausliigassa.

- Tämä oli todellista taistelua koko 90 minuutin ajan. On hyvä kokea molemman tyyliset ottelut, ja nyt minulla on parempi käsitys Veikkausliigasta. Olen valmis seuraavaan peliin, vertailee Yengi debyyttiään ja maanantain ottelua.

VPS nähdään taas tositoimissa 23.4. lauantaina, kun joukkue matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

Lisää uutisia