AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2022

"Tosi pettynyt tulokseen" - SJK-luotsi Joaquin Gómez harmitteli ratkaisumaalia

"Tosi pettynyt tulokseen" - SJK-luotsi Joaquin Gómez harmitteli ratkaisumaalia

Joaquin Gómez näki mahdollisuudet voittoonkin.

SJK taipui kauden toisessa ottelussaan perjantaina HJK:lle niukasti lukemin 0-1.

HJK onnistui rikkomaan kuparisen 83.minuutilla hieman onnekkaankin pompun jälkeen. SJK:lla oli ainakin pari erinomaista paikkaa mennä ensin johtoon ottelussa, sekä vielä tasoittaa aivan ottelun loppuhetkillä, mutta tällä kertaa ei palloa maaliin saatu, ja HJK vie täyden pistepotin.

– Tosi pettynyt tulokseen. Pettymys hävitä ottelu boksin ulkoa lähtevällä vedolla, joka otti sitten kimmokkeen ja meni maaliin. Mielestäni meillä oli selvät mahdollisuudet tässä ottelussa. Toki olisimme halunneet dominoida ottelua hieman enemmän, ja tehdä siten ottelu meille helpommaksi. Pystyimme luomaan paikkoja juuri ennen heidän maaliaan, ja varsinkin pelin lopussa, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

– Olisimme voineet pitää palloa pidempiä jaksoja, ja ottaa peli siten haltuumme. Siten olisimme voineet luoda enemmän tilanteita. Mielestäni puolustimme hyvin, ja laitoimme heille painetta ylhäällä. Kenties sen maalin lisäksi heillä oli vain yksi paikka, mistä he olisivat voineet tehdä. Tästä pelistä voimme oppia seuraavaa ottelua varten sen, että haluamme kontrolloida peliä hieman enemmän.

Samalla Gómez kuitenkin valoi uskoa jatkoon ja siihen, että SJK pystyy taistelemaan kärkisijoista Veikkausliigassa.

– Kun pelaamme joukkueita vastaan kuten HJK tai KuPS, he ovat paljon pidemmällä omassa projektissaan. Mutta me haluamme haastaa ja kilpailla juuri heidän kanssaan. Kuten tänään näytimme, me voimme voittaa kenet vaan. Mutta sitä varten meidän pitää pystyä kontrolloimaan peliä hieman enemmän kuin tänään, päätti Gómez.

Lisää uutisia