AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2022

FC Hakan Laine ennakoi kovaa taistelua – ”Tiukka peli on tulossa”

FC Hakan Laine ennakoi kovaa taistelua – ”Tiukka peli on tulossa”

Janne-Pekka Laine onnistui viimeksi Hongan verkkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Seuraavaksi FC Hakan kausi jatkuu torstaina, kun se kohtaa hieman poikkeuksellisesti Helsingissä FC Hongan. Hakan keskikenttäpelaaja Janne-Pekka Laine uskoo koskilaisten voittomahdollisuuksiin.

Honka aloitti kautensa 0-1-tappiolla HJK:lle. Kauden ennakkoarvioissa Hongan povattiin kuitenkin palaavan tällä kaudella jälleen kärkikahinoihin ja se voitti talvella myös Liigacupin.

- Tiukka peli on tulossa. Honka näytti hyviä esityksiä Liigacupissa. En kuitenkaan näe mitään syytä, miksemme voisi omalla pelillämme voittaa ottelua.

Joukkueet kohtasivat toisensa vuoden ensimmäisessä Liigacupin pelissä. Tuolloin Espoossa päädyttiin 1-1-tasapeliin ja siinä ottelussa Laine teki Hakan maalin komealla laukauksella.

- Toivottavasti heilahtaa nytkin. Ilvestä vastaan oli jo pienestä kiinni. Muutenkin tällä kaudella on tarkoitus saada tehoja lisää, ja varsinkin muutama maali lisää ja enemmän tietysti myös syöttöjä. Syöttöjä tuli jo viime vuonna mukava määrä, mutta annoin aika paljon erikoistilanteita ja niistä on niitä helpompi saada, toteaa Laine.

FC Honka-FC Haka torstaina 7.4. Bolt Arenalla kello 18.00.

Lisää uutisia