AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2022

Fabian Serrarens nautti debyytistään: "Pelasimme hyvin ensimmäisellä puoliajalla"

Fabian Serrarens nautti debyytistään: "Pelasimme hyvin ensimmäisellä puoliajalla"

HJK:n numero 44.

HJK voitti kauden avauskierroksella FC Hongan 1-0. Yksi ottelun hahmoista oli ainokaisen alustanut Fabian Serrarens.

Serrarens nautti debyytistään Veikkausliigassa.

- Se oli hyvä. Sää oli ok! Oli aurinkoista ensimmäistä kertaa täällä (Suomessa) ollessani. Pelasimme hyvin ensimmäisellä puoliajalla. Olisi pitänyt tehdä maali tai kaksi, mutta pelasimme hyvin palloa hallitessamme, Serrarens toteaa HJK:n verkkosivuilla.

- Toisen puoliajan aloitimme myös hyvin, ja teimme maalin, mutta sen jälkeen peruuttelimme ja olimme ehkä vähän väsyneitä. Lopussa emme pelanneet niin hyvin kuin meidän pitäisi. Kaiken kaikkiaan Veikkausliiga-kauden ensimmäisestä pelistä voitto ja nollapeli, joten voimme olla iloisia, hän painottaa.

Casper Terhon ratkaiseva onnistuminen syntyi toisella puoliajalla.

Taisin saada pallon Cassulta (Terho), hän teki hyvän juoksun, minun täytyi vain antaa helppo syöttö hänelle, jotta hän tekisi maalin. Minä vain syötin pallon Cassulle ja hän teki maalin, joten se meni ihan ok, Serrarens muistelee.

Lisää uutisia