AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2022

VPS-kippari Strandvall pettyi voiton karkaamiseen - "Toivottavasti opitaan tästä jotain"

VPS-kippari Strandvall pettyi voiton karkaamiseen - "Toivottavasti opitaan tästä jotain"

Steven Morrissey juhlii 1-0-osumaansa. (Kuva: Apollo Photo)

VPS:n kotiavaus AC Oulua vastaan lauantaina toi pisteen, mutta kapteeni Sebastian Strandvallille jäi hiukan kitkerä maku tuloksesta.

Ottelun alku oli VPS:lle vaikea, mutta Steven Morrisseyn maali antoi vaasalaisille etulyöntiaseman.

– Kauden ensimmäinen ottelu on aina enemmän tai vähemmän tämmöistä jännittyneisyyttä tai hermostuneisuutta. Ja sitten vielä toisekseen Oulu pelasi sellaisilla pelaajilla, että se osasi pitää pallonhallinnan ja pyörittää peliä aika vaarattomissa alueissa. Hetken kesti päästä sisään, mutta maali tekee aina paljon. Se oli hyvä, että johdettiin puoliajalla, kommentoi Vepsu-kapteeni Sebastian Strandvall ensimmäistä puoliaikaa.

Toisen jakson alussa AC Oulu tasoitti, mutta VPS kuittasi osuman nopeasti ja oli voitossa kiinni aina 88. minuutille saakka.

– No päällimmäisenä suuri pettymys tietysti, kun oltiin noin kauan voitossa ja kolmessa pisteessä kiinni, ja sitten päästetään tuommoinen maali. Kyllähän se harmittaa tosi paljon.

- Ei ollut mikään meidän paras peli sinänsä. Oulu piti hyvin palloa, mutta minun mielestäni puolustettiin hyvin, että eihän Oululla ollut tilanteita jatkuvalla syötöllä. Pallonhallinta oli heidän, mutta muuten semmoinen tasainen matsi, vaikka ei ollut meiltä niin kuin sanoin semmoinen paras esitys. Kyllä pitäisi pystyä voittamaan, kun on noin kauan voitossa kiinni. Toivottavasti opitaan tästä jotain, Strandvall totesi.

Lisää uutisia