AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2022

"Oli monelle pelaajalle hyvä opetus" - Nuorela näki paljon parannettavaa VPS:n otteissa

"Oli monelle pelaajalle hyvä opetus" - Nuorela näki paljon parannettavaa VPS:n otteissa

VPS menetti johdon viime minuuteilla. (Kuva: Samppa Toivonen / APOLLO PHOTO)

VPS:n paluu Veikkausliigakentille nähtiin lauantaina AC Oulua vastaan pelatun 2-2-tasapelin myötä.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela näki, että lauantain kamppailussa maksettiin vielä oppirahoja etenkin alussa.

– Kyllä se oli meidän monelle pelaajalle hyvä opetus. Heidän on hyvä nähdä, että mitä vaatii Veikkausliigassa pelaaminen. Varsinkin ensimmäinen 20 minuuttia, niin kyllä siinä monella pelaaja oli minun mielestä vaikeuksia pelata tuossa tempossa. Varsinkin pallollisessa pelaamisessa meillä oli isoja ongelmia nimenomaan henkilökohtaisella tasolla.

- Oli mahdollisuus pelata huomattavasti paremmin, kuin mitä me siinä alussa pelattiin. Tietysti auttoi, että me saatiin se ensimmäinen maali, ja koko ajan päästiin peliin niin sanotusti paremmin mukaan, kommentoi Nuorela alkuottelun otteita.

Vepsu pääsi paremmin peliin mukaan sen edetessä, mutta lopun tapahtumat antoivat lisää oppimisen aihetta.

– Se että johdetaan kaksi kertaa peliä kotona, ja ei kuitenkaan voiteta, niin en tietysti voi tyytyväinen olla. Eikä kyse ole siitä, että me oltaisiin pelattu jotenkin paremmin, oltaisiin ansaittu voitto, tai että meillä kävi huono tuuri tai mitään semmoista. Mutta fakta on se, että me johdimme peliä 2–1 aika pelin loppuun asti, ja sitten me päästimme minun mielestäni todella helpon maalin, mitä tällä tasolla ei vaan voi tehdä.

- Ne ovat niitä asioita, mitä meidän pitää oppia, kertoo Nuorela.

Lisää uutisia