AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2022

Tappio oli pettymys HIFK:lle - kiitosta kuitenkin faneille ja joukkueen sitoutumiselle

Tappio oli pettymys HIFK:lle - kiitosta kuitenkin faneille ja joukkueen sitoutumiselle

SJK ja HIFK avasivat kauden vauhdikkaasti. (Kuva: SJK)

HIFK taisteli loppuun saakka jopa voitosta lauantaina SJK:n vieraana, mutta käteen jäi lopulta karvas luu.

Loppulukemat 2-1 SJK:lle olivat johtoaseman jälkeen pettymys.

– Tietenkin oli upeata päästä pelaamaan pitkän preseasonin jälkeen. Ihan hyvä peli meiltä, mutta harmittaa tosi paljon, miten se päättyi. Minun mielestäni ihan minimissään oltaisiin piste ansaittu täältä, mutta näin jalkapallo menee välillä. Joku päivä meillä on se tuuri messissä, sanoi 90 minuuttia ottelussa urakoinut Sergei Eremenko.

Suomen parhaista kannattajista on puhuttu paljon kauden alla. Eremenko nosti heidät myös esiin.

– Fanit oli ihan mahtavia, niitä kuuli koko pelin ajan ja jo alkulämmöissä. Siitä sai hyvän buustin päälle, kun he jaksoivat jeesata meitä. Nyt käydään vielä läpi, mitä pelissä on parannettavaa. Ainakin uskoisin, että voisimme luoda enemmän maalipaikkoja.

Joukkuetta ottelussa luotsannut apuvalmentaja Pedro Henriques oli joukkueen pelaamiseen yleisellä tasolla tyytyväinen.

– Olemme mielestäni näyttäneet, että meillä on laadukas joukkue. Meillä oli hyvä jaksoja pallollisena ja pallottomana. Näin laatua, sitoutumista, joukkuehenkeä ja lahjakkuutta. Näin myös joukkueen, joka halusi voittaa ottelun ja kesti ensimmäisen ottelun paineet, sanoi Pedro Henriques.

– Kokonaisuuteen olen muutoin tyytyväinen, mutta lopputulos ei tietysti miellytä.

Lisää uutisia