AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2022

"Realismia olla kuuden parhaan joukossa" – Jari Pyykölä uskoo IFK Mariehamniin

"Realismia olla kuuden parhaan joukossa" – Jari Pyykölä uskoo IFK Mariehamniin

Jari Pyykölän rooli IFK Mariehamnissa on tukea Daniel Norrménia.

Daniel Norrménin rinnalla IFK Mariehamnia luotsaava Jari Pyykölä näkee seuran hallituksen tavoitteen sijoittumisesta kuuden parhaan joukkoon Veikkausliigassa realistisena.

Kilpailu on kovaa, mutta Grönvitt tähtää tiukasti paikkaan syksyn Mestaruussarjassa.

- Minusta tavoite kuuden parhaan joukkoon on realistinen. Enkä sano tätä vain se takia, että olen valmentaja IFK:ssa, Pyykölä toteaa Ålandstidningenille.

Pyykölä on ollut IFK Mariehamnin mukana alkuvuodesta saakka ja on nimellisesti toinen päävalmentaja. Työnjako on Pyykölän mukaan kuitenkin täysin selvä: Norrmén on käytännössä päävalmentaja.

- En tiedä voinko tuoda jotain erityistä lisää, mutta ymmärrän että päävalmentajan tehtävä on päättää ja me kaikki muut autamme häntä. Se on minun roolini ja muiden myös, Pyykölä sanoo.

- Me kuitenkin juttelemme paljon – joskus enemmän, joskus vähemmän. Daniel Norrmén on hyvä valmentaja ja en halua sekaantua liikaa.

Lauantaina on edessä kauden avaus, kun IFK Mariehamn isännöi FC Lahtea.

- En ole hermostunut. Olen ollut niin kauan mukana, mutta ehkä lauantain mittaan nousee hiukan enemmän tunteita pintaan, Pyykölä arvelee.

IFK Mariehamn-FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 2.4. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia