AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2022

Anthony Herbert uskoo Hakaan – ”Mahdollisuudet ylempään puoliskoon”

Anthony Herbert uskoo Hakaan – ”Mahdollisuudet ylempään puoliskoon”

Anthony Herbert uskoo Hakan menestysmahdollisuuksiin. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Hakan kausi käynnistyy lauantaina, kun se saa kotikentälleen paikallisvastustaja Ilveksen. Hakan toppari Anthony Herbertin mukaan joukkueella on potentiaalia yllättää monet tällä kaudella.

Tammikuussa Hakan joukkueeseen liittynyt Herbert on ehtinyt saada talven harjoitusotteluiden aikana kuvaa suomalaisesta jalkapallosta ja on ollut vaikuttunut.

- Pelin taso on todella hyvä. On joukkueita, jotka prässäävät korkealta, sitten on teknisempiä joukkueita ja sitten niitä jotka ovat molempia, trinidadtobagolaispelaaja kehuu Hakan sivuilla.

Herbertin mukaan Hakalla on tarvittavat aseet tulee vastaan sitten millaisella taktiikalla tahansa pelaava vastustaja.

- Meillä on erilaisia avaamis- ja murtautumisvariaatioita riippuen siitä miten vastustaja tulee ja prässää. Kokonaisuudessaan pelimme on hyvällä mallilla.

Pitkä talvijakso päättyy lauantaina, kun Veikkausliiga potkaistaan käyntiin. Herbert uskoo vahvasti Hakan menestysmahdollisuuksiin.

- Meillä on joukkueessa syvyyttä ja meiltä löytyy penkiltä myös lisää voimaa tuli sieltä sitten kuka tahansa kentälle. Uskon meillä olevan mahdollisuudet sarjassa ylempään puoliskoon. Arvostan tätä saamaani mahdollisuutta ja toivon pystyväni auttamaan joukkuetta menestymään. Odotan innolla sitä minkälainen kaudesta muodostuu.

Hakan kausi alkaa herkullisella kohtaamisella, kun lauantaina Tehtaan kentälle saapuu paikallisvastus Ilves. Joukkueet ovat toisilleen tutut, sillä ne kohtasivat talven aikana Liigacupissa kahdesti, joista tuloksena oli tasapeli ja Hakan voitto. Herbert odottaa kovaa kauden avausta.

- Olen todella innoissani ottelusta. Olemme kohdanneet jo kahdesti, mutta tästä on tulossa täysin erilainen peli, sillä peli pelataan ulkona. Olosuhteet ovat ulkona pelatessa täysin erilaiset. Aiemmat pelimme ovat olleet tiukkoja ja meillä on heti avausottelussa mahdollisuus näyttää kyntemme, Herbert korostaa.

FC Haka-Ilves lauantaina 2.4. Tehtaan kentällä kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia