AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2022

"Luottavaisilla fiiliksillä finaaliin" - Hongan Saku Heiskanen mestaruus mielessä

"Luottavaisilla fiiliksillä finaaliin" - Hongan Saku Heiskanen mestaruus mielessä

Honka ja Inter ratkovat Liigacupin mestaruuden lauantaina. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Lauantaina 19.3. jaetaan kotimaisen jalkapallokauden 2022 ensimmäinen mestaruus, kun Honka ja FC Inter kohtaavat Liigacupin finaalissa.

Molemmissa välierissä saatiin jännittää loppuun saakka, kun paikat loppuotteluun ratkaistiin maalittomien varsinaisten peliaikojen jälkeen rangaistuspotkukilpailuilla. Hongan Maksim Rudakov otti kaksi SJK:n rankkaria kiinni ja kun Kevin Jansen, Niilo Saarikivi, Jerry Voutilainen ja ratkaisevan pilkun kylmänviileästi upottanut Agon Sadiku onnistuivat, pääsivät keltamustat juhlimaan finaalipaikkaa.

– Pelasimme Seinäjoella kokonaisuutena hyvän ottelun. Pidimme nollan omissa, mikä on aina hyvä suoritus. Osoitimme pilkuilla hyvää henkistä kanttia ja saimme sitä kautta lunastettua paikan finaalissa, Hongan keskikentän Saku Heiskanen toteaa.

Inter puolestaan kaatoi FC Hakan, kun Matias Riikonen torjui Luiyi de Lucasin pilkun ja kaikki turkulaisten laukojat onnistuivat.

Heiskanen tietää, että lauantain ottelusta ei tule helppoa. Luottoa omaan joukkueeseen kuitenkin löytyy runsaasti.

– Luottavaisilla fiiliksillä lähden finaaliin. FC Inter on kova joukkue ja tulee varmasti tiukka ottelu. Uskon että hoidamme kuitenkin homman kotiin.

Viimeksi kaudella 2019 Hongassa pelannut oma kasvatti palasi täksi kaudeksi Tapiolaan. Uusi ajanjakso keltamustassa paidassa on lähtenyt hyvin käyntiin.

– Paluu Honkaan on sujunut kaikin puolin hyvin. Joukkue on täynnä kilpailuhenkisiä, mutta samalla mukavia jätkiä, joiden kanssa on aina nautinto pelata, hän sanoo.

Pääsyliput Liigacupin finaaliin pääset ostamaan ennakkoon täältä. Pääsylippuja on myynnissä myös portilla (vain korttimaksu).

Kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan finaalia voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta. Lähetys finaalista alkaa kello 13.50.

Lisää uutisia