AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 7.3.2022

​Norrmén pettyi IFK Mariehamnin esitykseen – seuraavaksi vastassa Allsvenskanin Sirius

​Norrmén pettyi IFK Mariehamnin esitykseen – seuraavaksi vastassa Allsvenskanin Sirius

"Ahna" jäi kaipaamaan parempaa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn joutui tyytymään 1-1-tasapeliin sunnuntaisessa harjoitusottelussa Pargas IF:aa vastaan.

Grönvittin päävalmentaja Daniel Norrmén ei ollut esityksestä järin innoissaan. Tehottomuus näkyi ja PIF:n lopun tasoitusmaali vielä harmitti lisää.

- Ei ollut tarpeeksi hyvää, meidän olisi pitänyt pystyä voittamaan PIF. Olemme pettyneitä. Ei toki mitään pois vastustajalta, he puolustivat hyvin boksiaan ja tekivät sitten vielä tasoituksen ihan tyhjästä, Norrmén sanoi Ålands Radiolle.

IFK:lla oli paikat enempiinkin maaleihin, mutta jyvä ei ollut kohdillaan ja Vahid Hambon aikainen puskumaali jäi ainoaksi.

- Vaikea sanoa mistä se johtuu. Kommunikointi ei ollut tarpeeksi hyvää, eivätkä viimeiset syötöt. Me emme myöskään ole päässeet paljon pelaamaan matalaa puolustusta vastaan ja se näkyi.

Tulevan viikonlopun vastustaja on myös vahvistunut. IFK Mariehamn matkaa Ruotsiin ja kohtaa lauantaina 12.3. Allsvenskanin IK Siriuksen.

- Siitä tulee ihan erilainen ottelu. Vastus on kovempi ja me olemme ennakkoon altavastaajia ja sen myötä ehkä se joukkue, joka joutuu puolustamaan syvällä ja saamme siitä sitten kokemusta, "Ahna" ennakoi.

Lähde: Ålands Radio
Lisää uutisia