vko.09 // 6.3.2022

​IFK Mariehamn jäi tasapeliin Pargas IF:ää vastaan

Vahid Hambo iski Grönvittin osuman sunnuntaina. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin ja Ykkösen Pargas IF:n välinen harjoitusottelu sunnuntaina Wiklöf Holding Arenalla päättyi lukemin 1-1 (1-0).

Kotijoukkue IFK Mariehamn aloitti ottelun vahvasti ja tulosta tuli jo neljännellä minuutilla, kun Vahid Hambo puski Yanga Balison keskityksestä numeroiksi 1-0. Maalipaikat avausjaksolla jäivät muuten vähiin. IFK hallitsi peliä, mutta PIF pääsi ajoittain yrittämään vastaiskuilla. Tauolle mentiin lukemissa 1-0.

Tauon jälkeen painetta paraislaisten maalilla alkoi olla enemmän, mutta niin Hambo Mohammed Abubakari kuin Felipekin jäivät ilman osumaa paikoistaan. Kotijoukkue piti peliä hallussaan, mutta ei onnistunut tekemään toista maalia ja PIF iski tasoituksen vastahyökkäyksestä reilu kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua.

Enempiä maaleja ei nähty, joten tuloksena oli 1-1-tasapeli.