AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 5.3.2022

"Liigacupin pelit olleet hyviä" - HIFK:n Eetu Puro janoaa jatkopaikkaa lauantaina

"Liigacupin pelit olleet hyviä" - HIFK:n Eetu Puro janoaa jatkopaikkaa lauantaina

HIFK lähtee haastamaan SJK:ta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

HIFK jatkaa taisteluaan Liigacupissa lauantaina, kun edessä on puolivälieräottelu SJK:n vieraana.

Alkuvuoden nilkka vahvasti teipattuna pelannut ja treenannut Eetu Puro näkee kilpailulliset matsit ennen Veikkausliigakauden alkua tärkeinä. Joukkueessa on Puron mielestä hyvä henki.

– Talvikausi on ollut henkilökohtaisesti vähän vaikea pienten loukkaantumisten vuoksi. Ne alkavat olemaan takana ja olen saanut hyvin rytmistä kiinni. Liigacupin pelit ovat olleet hyviä kilpailullisia pelejä, ja niissä on huomannut, että puhallamme joukkueena hyvin yhteen hiileen.

- Mielestäni oli tärkeää, että menimme lohkosta jatkoon, niin saadaan lisää kilpailullisia pelejä ennen kauden alkua, ja totta kai voittaminen on kaiken a ja o, sanoo Puro.

Keskittyminen on tällä hetkellä luonnollisesti lauantain ottelussa ja SJK:takin on käyty ennakkoon läpi.

– Tällä viikolla ollaan käyty läpi asioita omasta ja vastustajan pelaamisesta. Vipinä on ollut treeneissä hyvä. Tästä ottelusta saadaan vielä kaivettua tietoa kauden ensimmäistä ottelua silmällä pitäen, kun sama jengi on silloinkin vastassa, Puro muistuttaa.

Liigacupin puolivälierä SJK - HIFK lauantaina 5.3. kello 14.45 Wallsport Areenalla. Ottelua voi seurata kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia