AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2022

Ilves hakee lohkovoittoa lauantaina - sairastupa tyhjenemässä

Ilves hakee lohkovoittoa lauantaina - sairastupa tyhjenemässä

Ilves tähyää kohti Liigacupin lohkonsa ykkössijaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacupin B-lohko tulee lauantaina päätökseen Ilveksen osalta. Voitolla FC Lahdesta joukkue varmistaisi lohkovoiton, joten panostakin ottelusta löytyy.

Ilves taisteli keskiviikkona upeasti vajaalukuisenakin voiton FC Hongasta, jolle kamppailu oli jo lohkovaiheen viimeinen. Espoolaisilla on nyt kerättynä neljä pistettä, kuten myös Ilvekselläkin. Hakalla ja Lahdella on vielä keskinäinen peli jäljellä, mutta Ilveksen voittaessa lauantaina ei kumpikaan pysty enää ohi menemään.

FC Lahti hävisi Liigacupin ensimmäisen ottelunsa peräti 0–4 Hongalle, vieläpä kotikentällään. Lahdelta tosin puuttui paljon runkopelaajia, joten se osittain selittää suurinumeroista tappiota. Vieläkään eivät lahtelaiset pääse otteluun parhaalla kokoonpanollaan, mutta hiukan ovat jo saaneet pelaajiaan sairastuvalta takaisin.

Ilveksenkin sairastuvalle on tullut mukavasti tilaa ja valmennuksella alkaakin olla positiivinen ongelma avauskokoonpanoa mietittäessä. Viimeisimpänä joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Kai Meriluoto oli erittäin energinen lisä joukkueen hyökkäykseen ja hänestä on varmasti joukkueelle paljon iloa tulevissakin kamppailuissa.

Yleisörajoitukset Pirkanmaalla poistuivat, joten ottelua pääsee seuraamaan paikan päälle. Pääsylipun voi ostaa portilta edulliseen 10 euron kappalehintaan.

Ilves- FC Lahti lauantaina 19.2. kello 14.30 Pirkkahallissa. Ottelu näkyy kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia