AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 12.2.2022

Hakan Saarinen odottaa kovaa derbyä – ”Varmaan hyvä peli tulossa”

Hakan Saarinen odottaa kovaa derbyä – ”Varmaan hyvä peli tulossa”

Seth Saarinen teki Hakalle viime kaudella kaksi maalia. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka pelaa toisen pelinsä Liigacupissa lauantaina, kun se kohtaa Pirkanmaan paikallispelissä Ilveksen. Hakan Seth Saarinen ennakoi hyvää ottelua.

Korona sotki FC Hakan Liigacupin alkua, kun ottelu FC Lahtea vastaan siirrettiin kolmasti ja myös Hongan peli siirtyi kertaalleen. Tiistaina päästiin kuitenkin vihdoin tositoimiin, kun Haka pelasi 1-1-tasapelin Hongan vieraana.

- Se ei pelillisesti ollut meiltä paras mahdollinen, ja mielestäni voimme parantaa siitä paljon. Tuloksellisesti voimme olla kuitenkin ihan tyytyväisiä. Pystymme vielä paljon parempaan, Saarinen totesi Hakan sivuilla.

Haka saa heti lauantaina mahdollisuuden yrittää voittojen tielle, kun se kohtaa Pirkanmaan derbyssä Ilveksen. Vaikka ottelu on Hakan kotipeli, niin se pelataan Pirkkahallissa. Saarinen odottaa innolla derbyä. Joukkueet kohtasivat toisensa jo joulukuussa Mikkelin turnauksessa, jossa Ilves oli numeroin 3-0.

- Varmaan hyvä peli tulossa. Derby on aina derby. Edessä on varmasti erilainen peli kuin joulukuussa. Emme olleet silloin vielä hyviä, mutta nyt odotettavissa on erilainen ottelu ja meillä on myös eri pelaajia mukana kuin silloin.

Otteluun saadaan ottaa myös yleisöä ja katsomoon on luvallista päästää 400 henkeä. Saarinen toivoo hallia täyteen.

- Yleisö tuo aina tunnelmaa ja fiilis paranee koko matsin osalta, kun katsomossa on ihmisiä.

FC Hakan ja Ilveksen välinen ottelu alkaa kello 15.00.

vko.49 // 8.12.2023
vko.49 // 8.12.2023
Lisää uutisia