AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2022

FC Hakan Saarinen tyytyväinen harjoituskauden alkuun – ”Meillä on tosi kova joukkue”

FC Hakan Saarinen tyytyväinen harjoituskauden alkuun – ”Meillä on tosi kova joukkue”

Seth Saarinen on tyytyväinen Hakan alkutalveen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka on tosissaan hikoillut Valkeakosken Palloiluhallissa viimeisen kuukauden ja joukkueen kehitys on mennyt koko ajan eteenpäin. Hakan puolustaja Seth Saarinen on hyvin alkaneeseen talveen tyytyväinen.

Hakan joukkue kokoontui yhteen tammikuun alussa ja joukkue pääsi kunnolla aloittamaan valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkueeseen on tammikuun aikana liittynyt uusia pelaajia, jotka ovat päässeet hyvin joukkueeseen sisään.

- On ollut hyviä treenejä ja joukkueena olemme ottaneet hyviä steppejä eteenpäin koko ajan. Korona hieman sotki viime aikoina, mutta muuten on mennyt tosi hyvin, Saarinen miettii alkuvuoden antia Hakan sivuilla.

Hakan joukkue on kokenut pienoisia muutoksia viime kauden jälkeen. Hakan vahva runko on jatkanut viime kaudesta ja joukkuetta on vahvistettu mielenkiintoisilla täsmähankinnoilla sekä nuorilla lupauksilla. Saarinen katsoo luottavaisena kohti kautta.

- Mielestäni meillä on tosi kova joukkue tällä hetkellä. Meiltä löytyy kaikilta osa-alueilta hyviä pelaajia ja meillä on kovia uusia pelaajia. He tuovat joukkueeseen paljon uusia ominaisuuksia, kehuu Saarinen.

Myös omaan talveensa Saarinen on suhteellisen tyytyväinen.

- Menen koko ajan eteenpäin. Kunto on nousussa ja kaikki menee muutenkin parempaan suuntaan. Kokonaisuudessaan talvi on mennyt ihan hyvin.

FC Haka jatkaa Liigacupia kohdatessaan lauantaina 12.2. Pirkkahallissa paikallisvastustaja Ilveksen. Ottelu alkaa kello 15.00.

Lisää uutisia