AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 31.12.2021

​Severi Kähkönen palaa AC Oulusta Jaron riveihin

​Severi Kähkönen palaa AC Oulusta Jaron riveihin

Severi Kähkönen palaa tuttuun ympäristöön. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösen FF Jaro sai myöhästyneen joululahjan, kun päättyneellä kaudella AC Oulua edustanut Severi Kähkönen palaa pietarsaarelaisseuran riveihin.

Jaro on lunastanut Severi Kähkösen sopimuksen AC Oululta. Sopimus olisi jatkunut vielä tulevalla kaudella. Samalla Kähkönen on solminut Jaron kanssa sopimuksen kahdeksi seuraavaksi kaudeksi.

21-vuotias Kähkönen teki vuonna 2018 nuorisosopimuksen FF Jaron kanssa, mutta debytoi silti jo vuonna 2016 cup-ottelussa VPS:ää vastaan. Ennen sopimustaan FF Jaron kanssa hän pelasi ennen kaikkea Jaron B-junioreissa ja JBK:ssa. Kaudeksi 2020 Kähkönen teki kahden vuoden sopimuksen seuran kanssa.

Kausi 2020 oli Kähköselle suuri menestys yhdessä Anthony Olusanyan kanssa: hän teki jopa kahdeksan maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Hän on pelannut yhteensä 56 ottelua FF Jarossa tehnyt 14 maalia.

Kähkösen menestys kaudella 2020 ei myöskään jäänyt huomaamatta Veikkausliigan joukkueiden parissa. AC Oulu hankki viime kautta varten keskikenttäpelaajan, joka muutti Ouluun.

Kausi Oulussa ei kuitenkaan valitettavasti sujunut odotetusti. Kähkönen pelasi yhteensä kymmenen ottelua liigassa, ennen kuin hänet lainattiin KPV:n riveihin Ykköseen. Myöskään aika KPV:ssä ei ollut suuri menestys, vaikka hän tekikin kolme maalia alemman loppusarjan peleissä.

Nyt ympyrä sulkeutuu ja Severi Kähkönen palaa seuraan, jossa hän viihtyi erittäin hyvin aikaisemmin. Kommentoidessaan siirtoa Severi Kähkönen kertoo olevansa iloinen ja kiitollinen ollessaan takaisin Jaron riveissä ja saadessaan vetää jälleen ylleen punaisen pelipaidan.

Sopimus Kähkösen kanssa on siis kaksivuotinen ja Kähkönen on valmis muuttamaan välittömästi. Hän on jo harjoitellut joukkueen kanssa epävirallisissa harjoituksissa joulukuussa.

Lisää uutisia