AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 25.12.2021

"Voisiko joulupäivänä enempää toivoa?" - Rudakovin sopimus mahtava joululahja Hongalle

"Voisiko joulupäivänä enempää toivoa?" - Rudakovin sopimus mahtava joululahja Hongalle

Maksim Rudakov tuo vahvan lisän Hongan maalivahtikolmikkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kannattajineen sai mieluisan joululahjan maalivahti Maksim Rudakovin joulupäivänä julkaistun sopimuksen myötä.

Sopimuksen osalta kausina 2018-19 Veikkausliigassa HJK:n paidassa pelannut Rudakov oli itse aloitteellinen ja sai nopeasti vastakaikua Tapiolasta.

– Joka kerta kun pelaaja on itse aktiivinen siinä, että haluaisi tulla Honkaan se on erittäin hyvä asia ja merkki siitä, että motivaatio on kohdallaan. Max on kokenut, mutta vielä kehittymään pystyvä ja jo tasonsa osoittanut maalivahti.

- Meillä on ensi kaudella käytössä mahtava maalivahtikolmikko ja hassua murretta puhuva maalivahtivalmentaja. Voisiko näin joulupäivänä enempää sille sektorille toivoa, iloitsee Hongan manageri Hexi Arteva.

Rudakov täydentää Hongan maalivahtikolmikon, johon kuuluvat myös oma kasvatti Roope Paunio sekä Matias Ahlblad.

– Meillä on mielenkiintoinen ja nuori maalivahtikolmikko kasassa. Kaikilla on tavoitteet ja potentiaali pelata ulkomailla, joten kilpailu tulee olemaan kovaa, minkä toivon vievän kaikkia eteenpäin.

- Roope debytoi jo viime kaudella ja kehittyi paljon kauden aikana. Hän on käynyt koko Hongan junioriputken läpi, joten hänen pelistään näkee paljon asioita mitä toivomme edustusjoukkueen maalivahdilta. Mathiaksen ja Maksimin pelityyli on lähellä myös tätä, joten talven aikana saamme varmasti lentävän lähdön kauteen, "hassua murretta puhuva" Hongan maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen toteaa.


Lisää uutisia