AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 26.11.2021

​Veikkausliiga haluaa ilon takaisin katsomoihin – uusi hallitus tarttuu toimeen

​Veikkausliiga haluaa ilon takaisin katsomoihin – uusi hallitus tarttuu toimeen

Kuva: Juha Tamminen

Jalkapalloliiga ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin perjantaina 26.11. Kokouksessa valittiin yhdistyksen eli Veikkausliigan puheenjohtaja sekä hallintomalliuudistuksen mukainen uusi hallitus.

Veikkausliigan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta jatkaa Kaarlo Kankkunen, joka valittiin jatkokaudelle yksimielisesti. Puheenjohtaja Kankkunen katsoo kohti tulevaa luottavaisena ja valmiina tarttumaan ennen kaikkea yhteen isoon haasteeseen.

- Takana on kaksi vaikeaa vuotta koronatilanteen takia ja tulevan vuoden merkittävin tavoite meillä on saada yleisö jälleen takaisin kotimaisen huippujalkapallon pariin Veikkausliigakatsomoihin. Suomifutis on kaikkineen kovassa nosteessa ja tässä nosteessa myös Veikkausliiga haluaa olla mukana, Kankkunen sanoo.

- Nämä ovat olleet seuroille ja seurojen työntekijöille raskaita aikoja ja me kaikki tarvitsemme nyt positiivisia kokemuksia ja ilonaiheita. Niitä on tarjolla tulevalla kaudella taas Veikkausliigakatsomoissa ja me teemme maksimaalisen määrän töitä ja toimenpiteitä sen eteen, että saamme ihmiset jälleen liikkeelle ja seuraamaan otteluita.

Veikkausliigan hallitukseen valittiin tässä vaiheessa kolme seurajäsentä, joiden myötä hallitus on toimivaltainen. Valituksi tulivat äänestyksen tuloksena Aki Riihilahti kaksivuotiselle kaudelle sekä Raimo Sarajärvi ja Sverker Skogberg molemmat yksivuotiselle kaudelle.

Yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa tammikuussa 2022 hallitusta täydennetään vielä myöhemmin kahdella seurojen ulkopuolisella jäsenellä.

Lisää uutisia