AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 23.11.2021

"Mahdollisuus nousta ja myös säilyä liigassa" - KTP-kippari Ramadingaye sitoutui uuteen projektiin

"Mahdollisuus nousta ja myös säilyä liigassa" - KTP-kippari Ramadingaye sitoutui uuteen projektiin

"Dave" tähyää KTP:n kanssa takaisin Veikkausliigaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP ja viime kaudella kotkalaisjoukkueen kapteenina toiminut David Ramadingaye ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Sopimus käsittää seuraavat kaksi vuotta.

Kahdella edelliskaudella hyvillä peliotteillaan ihastuttanut kokenut keskikenttäpelaaja jatkaa mielellään vihreävalkoisessa sotisovassa.

– Edessä on innostava ja mielenkiintoinen projekti, johon halusin lähteä mukaan, Ramadingaye toteaa.

Veikkausliigasta putoaminen oli luonnollisesti kova pettymys, katsotaan asiaa sitten miltä kantilta tahansa. Ramadingaye uskoo kuitenkin, että KTP saa jalkeille iskukykyisen joukkueen, joka voi lähteä hakemaan uutta nousua jo ensi kaudella.

– On tärkeää laittaa jokapäiväinen tekeminen sille tasolle, että on mahdollista nousta ja sitten myös säilyä liigassa. Ei paluu liigaan ole millään lailla poissuljettua, sillä valmennus ja pelaajat haluavat aina voittaa jokaisen ottelun. Jokapäiväinen arki pitää saada kuntoon ja se lopulta ratkaisee, Ramadingaye kertoo.

KTP:n pelaajakoordinaattori Niko Ikävalko on iloissaan siitä, että Ramadingaye jatkaa uraansa vihreävalkoisissa pystyraidoissa.

– "Dave" on iso tärkeä palanen joukkueessa ja hänen haluttiin ehdottomasti jatkavan joukkueessa. Pelkästään jo sen takia, että hän on Ykkösen huippua pelipaikallaan, mutta "Dave" on myös joukkueen sisällä iso johtaja ja esimerkki nuoremmille pelaajille ja osaa luoda hyvää ilmapiiriä, Ikävalko perustelee.

Lisää uutisia