AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2021

Jake Dunwoody HIFK:sta SJK-paitaan - "Veikkausliiga on hyvä ja kilpailukykyinen sarja"

Jake Dunwoody HIFK:sta SJK-paitaan - "Veikkausliiga on hyvä ja kilpailukykyinen sarja"

Jake Dunwoodylla on alla hyvä kausi HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Jalkapallokerho ja keskikenttäpelaaja Jake Dunwoody ovat tehneet kahden vuoden pelaajasopimuksen, joka sisältää myös yhden vuoden jatko-option.

Manchesterin lähellä sijaitsevassa Glossopin kaupungissa syntynyt Pohjois-Irlantilainen Dunwoody pelasi menneellä kaudella Helsingin IFK:ssa.

– Olen iloinen että sain tehdä sopimuksen tämän hienon seuran kanssa. Olen urallani siinä vaiheessa, että minun täytyy ottaa askelia eteenpäin, ja uskon että tämä on oikea paikka sitä varten, kertoo Dunwoody.

23-vuotiaalla Dunwoodylla on kokemusta juniorimaajoukkueista, ja hän on pelannut EM-karsintaotteluita Pohjois-Irlannin U21-maajoukkueessa. Hän on Manchester Cityn nuorisoakatemian kasvatti, josta hän 16-vuotiaana siirtyi Stoke Cityyn, jossa hän pelasi Englannin nuorten reservisarjoja. Ennen siirtymistään HIFK:hon talvella 2021 hän edusti Irlannin pääsarjan Derry Cityä.

– En tiennyt mitä odottaa tullessani Suomeen. Kun otetaan huomioon pelaamieni pelien määrä ja ollessani osa sellaisia saavutuksia, joita seura ei moneen vuoteen ollut saavuttanut, en usko että kausi olisi voinut mennä kovinkaan paljoa paremmin henkilökohtaisesta näkökulmastani. Veikkausliiga on hyvä ja kilpailukykyinen sarja, ja odotan innolla ensi kautta.

- Alan olla siinä iässä, että minun täytyy "tehdä nimeä" itselleni, ja tavoitteeni on jossakin vaiheessa uraani palata pelaamaan Englantiin. Uskon, että täältä saan parasta mahdollista apua tavoitteeni toteutumiseen, sanoo Dunwoody.

Lisää uutisia