AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2021

Matias Ojalalle jatko Interissä on iso asia - "Olen tavallaan kokeneen pelaajan roolissa"

Matias Ojalalle jatko Interissä on iso asia - "Olen tavallaan kokeneen pelaajan roolissa"

Matias Ojalalla alkaa kolmas kausi Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Matias Ojalan jatko FC Interissä on varma, kun seura julkisti tiistaina kaksivuotisen jatkosopimuksen.

26-vuotias Ojala kertoo, että viihtyvyys oli hänelle tärkeässä osassa, kun hän pani nimen alle sopimuspaperiin. Kysyntää oli muuallekin, mutta päätös jatkaa sinimustissa syntyi nopeasti.

– AC Oulusta aikanaan lähdettyäni olin PS Kemissä kaksi vuotta, Ilveksessä kaksi vuotta ja nyt olin Interissä kaksi vuotta. Jo kesällä sanoin, että olisi kiva asettua johonkin vähän pidemmäksi aikaa, eikä vain elää kiertolaisen elämää ja vaihtaa seuraa kahden vuoden välein.

- Olemme tyttöystäväni kanssa molemmat ihastuneet tähän kaupunkiin. Hänelläkin on töitä täällä, joten kummallakaan ei ole kiire lähteä täältä pois. Vaikka olemme molemmat pohjoisesta, niin olemme sitä mieltä, että Turussa on ihmisen hyvä olla. Ollaan nyt ainakin kaksi vuotta vielä täällä ja mistä sitä tietää, vaikka viihtyisimme vielä pidempäänkin, Ojala sanoo.

Ojala on nyt uudessa tilanteessa. Enää hän ei ole seurassa yksi uusista kavereista.

– Silloin kun tulin tänne seuraan, niin täällä oli paljon pitkän linjan interiläisiä, legendoja ja omia kasvatteja. Nyt osa on lopettanut ja osa lähtenyt, joten olen tämän hetkisistä sopimuspelaajista niitä pitkäaikaisimpia seurassa. Olen tavallaan siinä kokeneen pelaajan roolissa, jossa yritän toivottaa nuoret ja uudet pelaajat tervetulleiksi ja näyttää heille toimintatapoja sekä ympäristön.

- Yritetään saada uudet äijät viihtymään täällä mahdollisimman hyvin. Uusi valmentaja tuo aina sen tietynlaisen näytönhalun. Kaikki pelaajat lähtevät samalta viivalta antamaan näyttöjä, viime kaudella 27 liigaottelua pelannut Ojala pohtii.

Lisää uutisia