AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2021

Interille tärkeitä sopimuksia - Juuso Hämäläinen ja Matias Ojala jatkavat

Interille tärkeitä sopimuksia - Juuso Hämäläinen ja Matias Ojala jatkavat

Juuso Hämäläinen jatkaa Inter-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on solminut jatkosopimukset Juuso Hämäläisen ja Matias Ojalan kanssa. Toppari Hämäläisen sopimus kattaa kauden 2022 ja keskikenttäpelaaja Ojalan sopimus kaudet 2022 ja 2023.

Kaksikosta Hämäläinen on tällä hetkellä loukkaantumisen vuoksi toipilaana, eikä hän ehdi kuntoutua vielä kauden alkuun. Hämäläinen loukkaantui liigaottelussa vain muutama päivä jatkosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

– Totta kai loukkaantuminen harmittaa, mutta tätä tämä elämä välillä on, ylämäkiä ja alamäkiä. Tällä hetkellä minulla on onneksi hyvä motivaatio ja täältä tullaan vahvempana takaisin, Hämäläinen kertoo.

Päättyneellä kaudella Hämäläinen kuului Interin kapteenistoon. 223 liigaottelun miehellä on edessään jo seitsemäs kausi Interin edustusjoukkueessa.

– Minulla oli vaihtoehtoja, joita piti pohtia aikansa, mutta loppujen lopuksi ei ollut kovin vaikea päätös jatkaa Interissä.

– Uusi koutsi aina motivoi. Tulee uusia treenejä ja uusia juttuja. Jokainen haluaa varmasti näyttää parastaan, mihin pystyy. Toivotaan, että palaset loksahtavat yhteen ja parannamme viime kausista, joulukuussa 28 vuotta täyttävä Hämäläinen heittää.

Myös Ojala on innoissaan uuden haasteen edessä. Hän on pelannut Interissä kaksi edellistä kautta.

– Hyvät fiilikset. Mukava jatkaa tutussa seurassa ja tutussa kaupungissa. Hienoa, että sopimus saatiin näin aikaisin maaliin, että ei tarvitse kuluttaa joulun aikaa asiasta stressaamiseen. Nyt saan rauhassa keskittyä talven aikana tulevaan ilman muuttorumbia tai uuteen kaupunkiin tutustumista.

– Minulla on ollut täällä seurassa tosi hyvä olla. Tämä on erittäin ammattimainen ympäristö sekä hyvin hoidettu seura. Kaikki tässä ympärillä tukee sitä, että saan itsestäni parhaan irti jalkapalloilijana. Vaikka valmennus vaihtui ja paljon pelaajia vaihtuu, niin minua kiehtoo se uusi haaste. Tuttu ympäristö, mutta haaste on uusi, Ojala fiilistelee.

Lisää uutisia