AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2021

"Aaposta voidaan puhua täsmähankintana" - Toni Kallio tyytyväinen vahvistukseen

"Aaposta voidaan puhua täsmähankintana" - Toni Kallio tyytyväinen vahvistukseen

Aapo Mäenpäällä on vankkaa kokemusta nuoresta iästään huolimatta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen tulevan kauden ryhmä vahvistui Aapo Mäenpäällä ja kyseessä oli heti kärkeen tärkeä palanen joukkueen rakentamista.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio on mielissään uudesta hankinnasta. Kokemusta haettiin, mutta samalla myös tavoitteellista pelaajaa.

- Oikea pakki oli yksi niistä pelipaikoista, joihin lähdimme ensimmäisenä etsimään pelaajaa eli kyllä Aaposta voidaan täsmähankintana puhua. Aapo on nopea ja luotettava pelaaja, joka nuoresta iästään huolimatta on jo kokenut pelaaja liigatasolla. Kun aloimme kartoittamaan tuota oikean pakin paikkaa, niin kyllä hänen nimensä nousi ensimmäisenä esiin, Kallio kertoo.

- Halusimme ehdottomasti pelaajan, jolla on kokemusta liigatasolla pelaamisesta, mutta jolla samalla on potentiaalia ja haluja kehittyä vielä paremmaksi pelaajaksi. Uskon meidän pystyvän auttamaan Aapoa omissa tavoitteissaan samalla, kun hän auttaa meitä.

Marraskuun ajan Ilveksen pelaajat saavat lomailla ja huolehtia kunnostaan omatoimisesti. Kohta kuitenkin alkavat jo yhteiset harjoitukset ja pelitkin.

- Yhteisharjoitukset alkavat joulukuun alussa ja silloin loppukuusta on tarkoitus jo pelata muutama pelikin, Kallio linjaa.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia