AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2021

​"Vähän haikea fiilis" – Markku Kanerva muistaa lämmöllä uransa lopettaneita ex-Huuhkajia

​"Vähän haikea fiilis" – Markku Kanerva muistaa lämmöllä uransa lopettaneita ex-Huuhkajia

Rivellä on paljon muistoja hienoista pelaajista. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakentillä ei enää kaudella 2022 nähdä neljää pelaajaa, jotka ovat antaneet urallaan paljon suomalaiselle jalkapalloilulle A-maajoukkuetta myöten.

Kari Arkivuo, Timo Furuholm, Henrik Moisander ja Hannu Patronen ovat tuttuja nimiä suomalaiselle jalkapalloyleisölle ja luonnollisesti myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervalle.

- Vähän haikea fiilis, kun neljä ex-Huuhkajaa lopetti uransa. Kaikkien kanssa löytyy yhteistä historiaa, Kanerva totesi keskiviikkona A-maajoukkueen tiedotustilaisuudessa.

Pisin yhteinen taival "Rivellä" on ollut Arkivuon kanssa.

- Aikanaan kun tulin liittoon 21-vuotiaitten päävalmentajaksi, niin Kallu oli siinä joukkueessa. Myöhemmin koettiin paljon yhdessä myös A-maajoukkueessa.

Kanerva on U21-pestinsä jälkeen toiminut Huuhkajissa niin kakkosvalmentajana kuin sittemmin päävalmentajanakin ja Arkivuon lisäksi muukin kolmikko on tullut tutuksi edustustehtävienkin kautta.

- Furkka oli mukana 2009 U21-projektissa ja Hantan kanssa debytoitiin yhdessä A-maajoukkueessa vuonna 2011, kun olin ensi kertaa päävalmentajana. Henkka yhtä lailla oli mukana Huuhkajissa minun aikanani.

Lisää uutisia