AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2021

"Mahdollisuus saada kolme pistettä lisää" - HIFK:lle ei riitä pelkkä paikka kuuden joukossa

"Mahdollisuus saada kolme pistettä lisää" - HIFK:lle ei riitä pelkkä paikka kuuden joukossa

Joaquin Gómez toivoo fanien nauttivan kauden ratkaisukierroksista. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK matkaa torstaiksi Tehtaan kentälle Veikkausliigan runkosarjan päätösotteluun FC Hakan vieraaksi.

HIFK sinetöi paikkansa Mestaruussarjassa viikonloppuna, mutta hakee nyt vielä parempia lähtökohtia taisteluun kuuden parhaan joukossa.

– Torstaina meillä on mahdollisuus saada kolme pistettä lisää, joka asettaisi meidät todella hyvään asemaan yläloppusarjaan lähtiessä sunnuntaina. Pystymme lähtemään Valkeakoskelle hyvillä lähtökohdilla ilman paineita sarjapaikan lunastamisesta.

- Pyrimme kuitenkin olemaan yhtä kilpailukykyinen joukkue kuin runkosarjan aikana ja voittamaan mahdollisimman paljon pisteitä, HIFK-luotsi Joaquin Gómez painottaa.

Koronarajoituksia ollaan viimein poistamassa ja stadioneille voidaan ottaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella katsojia täydellä kapasiteetilla. Gómez toivookin, että myös kannattajat ottavat tästä kaiken irti.

– Tulkaa paikalle katsomaan ja nauttimaan yhdessä saavutuksistamme. Haluamme kaikki päästä takaisin normaaliin arkeen, joka meillä onkin käsillämme. Meillä on lisäksi edessämme hieno kuukausi Mestaruussarjassa ja toivon että saamme mahdollisimman paljon ihmisiä tueksemme otteluihin!

FC Haka - HIFK Tehtaan kentällä torstaina 30.9. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia