AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 26.9.2021

"Olimme henkisesti todella vahvoja" - José Riveiro kiitteli Interin taistelua

"Olimme henkisesti todella vahvoja" - José Riveiro kiitteli Interin taistelua

Henrik Moisander oli Interin viimeinen lukko sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter piti paikkansa sarjataulukon kolmantena, kun joukkue päihitti runkosarjan päätösottelussa HJK:n tuloksella 0-1. Petteri Forsell viimeisteli ottelun ainoan maalin rangaistuspotkusta.

Mahtava voitto helsinkiläisistä tuli kovalla taistelulla. Runkosarjan kolmossijalla Inter saa mestaruussarjaan kotiedun, kun joukkue tulee pelaamaan viidestä ottelustaan kolme Veritas Stadionilla. HJK tipahti tappionsa myötä runkosarjan kakkoseksi Kuopion Palloseuran taakse. Muut kolme mestaruussarjan joukkuetta ovat SJK, HIFK ja Ilves.

Interin päävalmentaja José Riveiro oli luonnollisesti tyytyväinen sunnuntain antiin. Inter oli ottelun alun vastaanottavana osapuolena, mutta pääsi vähitellen paremmin peliin mukaan.

– Olen erittäin iloinen tietenkin. Voitto näissä skenaarioissa on aina spesiaalia. Selvisimme pelin pahoista hetkistä ja Henkka (Moisander] piti meidät pelissä mukana. Olimme henkisesti todella vahvoja. Ongelmien jälkeen puntit tasoittuivat mielestäni.

- Avainasioita tänään oli se, että olimme taisteluhenkisiä ja pelaajat tukivat toisiaan hyvin, Riveiro kiitteli.

Kotietu mestaruussarjaan oli espanjalaiskoutsin mieleen.

– Kotona pelaaminen on aina hyvä asia meille ja meidän faneille. Se on varmaa, että teemme kaikkemme tarjotaksemme hyvät jatkopelit.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia