AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2021

Hongan Tapio Heikkilä pettyi tappioon - "Harmittaa, mutta hanskat eivät koskaan putoa"

Hongan Tapio Heikkilä pettyi tappioon - "Harmittaa, mutta hanskat eivät koskaan putoa"

KuPS iski voittomaalin lisäajalla keskiviikkona. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Hongan haaveet paikasta kuuden parhaan joukossa romuttuivat keskiviikkona viime hetken maalilla kärsittyyn tappioon KuPS:lle.

Tasaisessa ottelussa kolisteltiin maalipuita molemmissa päissä. Lopulta ottelu ratkesi lisäajalla, kun KuPS iski pilkulta voittomaalin.

– Harmittaa joukkueen, taustojen ja kannattajien puolesta todella paljon. Pelasimme todella hyvän ottelun, meillä oli hyviä paikkoja, kolautimme maalipuita sun muuta. Vastassa oli kuitenkin yksi sarjan parhaista joukkueista. Jalkapallo on joskus aika karua. Emme saaneet palkintoa tänään, mutta olen erittäin ylpeä joukkueesta. Tämä oli meiltä hyvä ottelu ja olisimme ehkä ansainneet enemmänkin, kommentoi toppari Tapio Heikkilä.

– Olen ylpeä siitä, että olemme pitäneet kovat standardit yllä treenikentällä. Pystymme kilpailemaan tasaisesti kärkijoukkueita vastaan. Tällä kaudella meidän tasomme ei ole kuitenkaan aivan riittänyt siihen, että olisimme saaneet paikan yläloppusarjaan.

Ottelun lopputulos varmisti tosiaan sen, että Honka jää tällä kaudella alempaan jatkosarjaan. Se pelaa vielä yhden runkosarjan ottelun ennen jatkosarjoja, kun keltamustat kohtaavat Ilveksen sunnuntaina Ratinassa kello 18.30.

Heikkilä lupaa, että pettymyksestä huolimatta kauden lopuissakin otteluissa nähdään taisteleva ja kaikkensa antava Honka.

– Se on aivan varmaa, että meillä täällä Hongassa ei työnteko lopu koskaan, hanskat eivät koskaan putoa. Me tulemme täältä vielä, Heikkilä päätti.

Lähde: FC Hongan verkkosivut
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia