AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 12.9.2021

"Voitto ja kolme pistettä tärkeintä" - Konsta Rasimus iski Hongan voittomaalin

"Voitto ja kolme pistettä tärkeintä" - Konsta Rasimus iski Hongan voittomaalin

Honka käänsi ottelun toisella jaksolla. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Honka käänsi lauantaisen kotiottelunsa KTP:ta vastaan voitoksi tauon jälkeen ja jatkaa kamppailua paikasta kuuden parhaan joukossa.

KTP johti ottelua vielä tauolla, mutta Honka tuli tasoihin ja paineli 3-1-voittoon päästyään pelaamaan viimeisen puolituntisen miesylivoimalla.

– Ehdottomasti tärkeintä oli, että saimme voiton ja tärkeät kolme pistettä. Ei se helpolla tullut. Toisaalta saimme koko ajan kokonaisvaltaista painetta enemmän Kotkan päähän, sitä kautta maalipaikkoja ja teimme lopulta pari maaliakin. KTP oli ensimmäisellä jaksolla organisoituneempi. Kyllä me avausjaksollakin aikalailla palloa hallitsimme.

- Ehkä vastustaja väsyi ja saimme myös sitä kautta paremman toisen jakson, kommentoi voittomaalista vastannut Konsta Rasimus.

Hongan kausi jatkuu Metroderbyllä ensi viikon sunnuntaina 19.9. Silloin vieraaksi Tapiolan urheilupuistossa kello 15.00 alkavaan otteluun saapuu HJK.

– Voitosta tulee tietenkin aina lisää itseluottamusta. Lisäksi teimme hyviä maaleja tänään, sekin tuo lisää hyvää fiilistä. Sen kautta on aina helpompi lähteä tuleviin peleihin, Rasimus muistuttaa.

Lisää uutisia