AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 12.9.2021

Calle Svensson juhli isoa voittoa - "Vain voitto merkitsi"

Calle Svensson juhli isoa voittoa - "Vain voitto merkitsi"

Calle Svensson piti Haka-hyökkääjät kurissa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn jatkoi nousuvirettään kaatamalla vieraskentällä FC Hakan 2-1. IFK Mariehamnin toppari Calle Svenssonin mukaan ottelussa ei jaettu tyylipisteitä.

IFK Mariehamn nousi voitolla samalla karsijan paikalta pois ja Hakan ohi. Tehtaan kentällä nähtiin kovaa taistelua, ja lopulta IFK lähti kotimatkalle pisteiden kera.

- Tämä oli kovaa taistelua läpi ottelun eikä peli ollut kaunista kummaltakaan joukkueelta. Vain voitto merkitsi ja saimme sen, joten olemme tyytyväisiä, Svensson totesi ottelun jälkeen.

IFK Mariehamnin kurssi on ollut voimakkaassa nousussa viime aikoina, kun Lukas Syberyjski sai lähteä päävalmentajan paikalta ja Daniel Norrmen korvasi hänet. IFK on voittanut viime peleistään kaksi ja hilannut itsensä pois karsijan paikalta.

- Valmentajanvaihdoksen jälkeen saimme uutta energiaa ja aloimme pelata hieman eri tavalla. Se antoi energiaa koko joukkueelle ja mielestäni olemme esiintyneet sen jälkeen hyvin.

Svensson pitää jalat kuitenkin tiukasti maassa tärkeiden tulosten jälkeen.

- Tällä hetkellä seuraava peli on aina tärkein ja pyrimme voittamaan sen. Se on ainoa asia mitä voimme tehdä, Svensson pohtii.

IFK Mariehamn kohtaa seuraavaksi lauantaina 18.9. HIFK:n vieraskentällä.

Lisää uutisia